dimecres, 28 d’octubre del 2009

geògrafs sense fronteres - geografos sin fronteras

Pierre el Lampista (malnom amb el que també es coneix en Doc NoDoyUna des de que se'l veu traficar amb tubs plens de fang a la tele) demanava per l'interès de crear una organització de geògrafs sense fronteres. Però google ens diu que aquesta organització ha estat creada el 24.09.2007 per dos estudiants de l'UCM, i disposa d'una de les pàgines
amb més continguts que es coneixen. Jo proposo d'estudiar aquesta proposta. Particularment si es segueix amb la línia editorial abracadabrant actual (per a mi, un mínim sindical) o si s'estima que aquesta es pot aprofundir.

27 comentaris:

Israel Hands ha dit...

A veure Sinfu,que aquesta organització amb unes directrius tant clares atén al nom de "Geógrafos sin Fronteras".
Els catalans,via l´Associació de Geògrafs professionals de Catalunya,en fan una aproximació,però no consta com a entitat.
Potser en Pierre en sap alguna cosa de l´AGPC,o d´algún dels seus membres.

Israel Hands ha dit...

Aclariment:lç AGPC no és res més que el Col.legi de Geògrafs.Algú de vosaltres està col.legiat?vull dir si pagueu la quota,clar.

Roy Batty ha dit...

I que se suposa que ha de fer un geògraf sense fronteres? That's the question, nens.

Pierre Nodoyuna ha dit...

D'acord, ho retiro...

Roy Batty ha dit...

Espera't,què és el que retires? No, home no. Que ens ho podem passar de conya, tu!

Israel Hands ha dit...

Doncs un Geògraf sense fronteres és,per exemple,en Sinfu,que és confessa útopicament sense frontera.I jo m´adhereixo a la seva utopia.

Israel Hands ha dit...

No Doc,no.Res de retirar-ho.

Roy Batty ha dit...

Si, així en calent a mi se m'acudeixen dues activitats per l'any 2009. En primer lloc una campanya d'obtenció de testimonis sedimentaris a la zona desmilitaritzada de Corea (recomanat de veure fins el final). I una altra de recopilació del cens ramader de porcs a una regió d'Asia on el geògraf solitari coneix una pila de col.legues d'allò més cachondos

Roy Batty ha dit...

Una altra activitat d'interès mundial de geògrafs sense fronteres podria ser la validació in situ de les teories de Thomas W.Gillespie, professor de Geografía a la UCLA, expert en biogeografia i autor d'una teoria interessant sobre l'identificació de Parachinar com la ciutat on es troba amagat Bin Laden. Si els col·legues de Freaking News han fet una anàlisi d'imatges satèl.lit que semblen validar aquesta teoria, un équip sobre el terreny l'hauria de confirmar. Actualment hi ha un equip entrenant-se pel desplaçament: aprenent les tradicions locals i veient vídeos. Aquest equip està composat actualment pel comando suicida desinformat (que no saben que son suicides, vaja) dels llicenciats Miliu, Mundina i Sakaldieff. Us tindrem informats de futurs esdeveniments

Pierre Nodoyuna ha dit...

Entesos, no ho retiro, però avui no tinc temps de mirar-me tots els vídeos i elsenllaços que heu posat, de manera que estic una mica descol·locat sobre les vostres aportacions. Què tal impulsaR una organització que es digui GEÒGRAFS SOLITARIS SENSE FRONTERES? Així ningú no podrà dir que ens hem copiat...
Llavors podríem dedicar-nos a visitar fronteres de tot el món i denunciar utòpicament la seva existència. A continuació, birres a banda i banda per demostrar que la cervesa té el mateix gust a tots dos costats...
(Osti, ja veig que avui no tinc un bon dia, no em feu cas)

Roy Batty ha dit...

Bé, tampoc és que haguem de viatjar molt lluny per trobar fronteres ideològiques i culturals i fer el necessari per acabar amb elles i els que les creen d'una manera fina.

Israel Hands ha dit...

Jo tios,com a bona ONG,començaria per repartir llibres als països o territoris que necessitin d´idees per al seu desenvolupament.Només per començar podriem dur a Etiopia, un bon carregament d´exemplars del "Turismo ,Ocio y Deporte:el ejemplo del golf en Catalunya"de Gerda K.Priestley.

Israel Hands ha dit...

També he pensat que,donada la preocupació del Doc i d´Antoni F.Tullamore pel despoblament de certes àrees del Pirineu (es veu que l´efecte Moctezuma no ha donat el resultat que s´esperava a Toloriu),no estaria de més repartir uns quants "Atlas del Port de Barcelona",d´un tal Pau Alegre i Nadal.Potser els suggereix quelcom que faci repoblar la zona.

Roy Batty ha dit...

Senzillament brillant, Hands. Si puc afegir alguna cosa, jo proposaria també de distribuir els milers d'exemplars mai venuts de “Aportació metodològica al model de potencial de població. El mètode de cercle doble versus el mètode del cercle únic” del doctor Antoni F. Tulla. El lloc més adequat on distribuir aquestes publicacions científiques me sembla que seria el nord de Xili, més concretament la zona de Nazca.

Israel Hands ha dit...

Mira per on intentava donar-li una utilitat al rotllo aquest dels cercles i tú l´has trobat.

Roy Batty ha dit...

Es que, com deia Tony Montana (Al Pacino) a Scarface: I always tell the truth. Even when I lie.

Roy Batty ha dit...

Companys! Que tot i que el miserable d'en Orlando se'ns ha esborrat com a seguidor (tu, Doc ves a veure'l i digues-li que si no vol la nostra protecció que s'esperi a veure les conseqüències ... de pas, si vols apuntar-te com seguidor del bloc ...). Bé, doncs que tot i les desercions, aquesta setmana hem passat el limit de les 10'000 visites. Gràcies a tots.

sinfu ha dit...

això s'ha de celebrar! vull dir les deu mil visites, no la deserció de l'Orlando...l'haurem d'anar a Beure...

Roy Batty ha dit...

Doncs jo estaria per amenaçar l'Orlando dient-li que, o es torna a apuntar com seguidor, o ens presentem al seu pub vestits de toreros i amb la bandera espanyola!

Pierre Nodoyuna ha dit...

Què vol dir 10.000 visites? Entre nosaltes 4 toca a 2.500 visites per càpita i jo no crec que hi hagi entrat més d'una dotzena... Voleu dir que hi entra algú més que nosaltres? Quina vergonya!!
Per cert, sabeu què és el que retirava? M'he repassat els primers comentaris i no entenc res...

Pierre Nodoyuna ha dit...

I una altra cosa: què vol dir "apuntar-se com a seguidor"? És que a sobre tenim admiradors? Sí que anem bé, encara més vergonya!

Roy Batty ha dit...

La noticia del dia és que (a dia d'avui) aquesta setmana ens han visitat 23 egipcis i 5 saudians ... Jamalají, col·legues!

Roy Batty ha dit...

Estava mirant-me les estadístiques de les visites al GS i, aquest darrer mes, hem rebut moltes més visites dels USA (343 a dia d'avui) que de cap altre lloc. Aprofitaré també per saludar els 24 egipcis i els 15 brasilers (aviam si ara resulta que es tracta de brasileres ...) que ho han fet. Sobre els membres de la tripulació que no es passen ni borratxos, no faré cap comentari. Tingueu en compte que he estat educat a una de les més selectes universitats del Vallès.

Roy Batty ha dit...

Aquesta darrera setmana els amics americans han estat clarament desbancats en les estadístiques pels amics ... russos. Res menys que 130 visites de Rússia, companys! Espero que no acabem com en Bruce Willis al seu darrer film.

Roy Batty ha dit...

Al·lucinant! Aquesta setmana hem tingut 240 visites de ... Estònia !!!
Potser ...

Israel Hands ha dit...

Estònia no sé,però el fons de la foto de les estonianes jo diria que és sal.Ja m´estranya no haver-les vist per aquí.

Roy Batty ha dit...

Es el mateix en què vaig pensar quan vaig veure la foto per primera vegada.