diumenge, 13 de novembre del 2011

una noticia esperançadora ...

Si, companys, finalment hem trobat una solució que dona dues respostes a una sola sola qüestió. D'una banda perquè, vist el cas que li feu al calendari Google quan us arriba un avis d'aniversari d'algun membre de la tripulació (o família), la direcció creativa de Kremlins & Co. va decidir contactar el director de cinema eròtic Conrad Son per trobar un format de calendari més adequat a l'objectiu buscat. D'altra banda, perquè la solució identificada donarà, sense cap mena de dubte, un impuls brutal a l'afició castellera i als valors immutables de la cultura de la Catalunya Nova. En fi, si voleu saber-ne més, dir que ahir es va presentar el Calendari Bandarra 2012, amb una coneguda castellera a la portada. Un show amb piscolabis, ambient festiu i molts nous membres (parlem de noves persones inscrites, és clar). Si voleu saber-ne més i  veure imatges de castells i casteller@s com mai abans els heu vist, podeu anar al Ara o a la pàgina dels Castellers del Poble Sec (també coneguts com de Poble Sex) o també al Picasa. Si voleu veure alguna cosa més convencional, tot i que ... I si us demaneu què tinc jo amb Poble Sec ... Res, molts bons records als baretos i altres locals dels carrers de Blai i Tapioles farà ja una eternitat.

16 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Ni un sol comentari! Però, mira per on, ara resulta que, segons les estadístiques, en cinc dies, aquesta entrada s'ha convertit en la vuitena entrada més popular dels nostres tres anys de blog.

Fluvià Rivers ha dit...

Calendari bandarra...em pensava que era una broma de les teves però veig que és veritat!!! Sort que porten una mini faixa perquè no hi hauria on agafar-se...

Roy Batty ha dit...

Home, dit així ...

Fluvià Rivers ha dit...

jaja!! Si més no, és més vistós!!!!

Roy Batty ha dit...

Espera, jo parlava d'això de la mini faixa ... Ara ... ara no sé si parlàvem del mateix.

Fluvià Rivers ha dit...

jajajaja!! Massa grossa!!!!!

Roy Batty ha dit...

Doc, amaga les fotos de carnet que corrin per l'UAB, no sigui que't facin un homenatge!

Roy Batty ha dit...

Vaja, vaja! Sembla que l'interès per les castelleres segueix pujant ... Ja estan en cinquena posició de les entrades més populars del GS. Sols 10 sap fins on arribaran!

Roy Batty ha dit...

Ja son en quarta posició! No us coneixia aquesta passió castellera.

Roy Batty ha dit...

Avui en tercera posició. Com diuen els castellers ... Pit i amunt!!!

Roy Batty ha dit...

I dels enxanetes qui se'n recorda, hein?

Roy Batty ha dit...

Blasfemia!!!

sinfu ha dit...

un altre emprenyat com tu!

Roy Batty ha dit...

No, si ja te raó. A més que, de vegades, també s'ha de dir que, certes caigudes, han estat més apreciades pel public que que pels mitjans audiovisuals.

Roy Batty ha dit...

Ep, Hands! Que acabo de llegir que Les Terres de l'Ebre estrenaran aviat dues colles castelleres: Los xics caleros de l'Ametlla de Mar i Los xiqüelos i xiqüeles del Delta d'Amposta. Que dic jo que, si mai vas a veure'ls, que no t'oblidis de fer fotos i de penjar-les al GS.

Roy Batty ha dit...

Llegit al Ara d'ahir diumenge: Els castells planten cara a la pluja. Tot i les inclemències del temps les colles han tornat a tocar els vuit pisos