deixa'ns un mot

Si tens ganes de deixar-nos un mot per presentar-te, saludar-nos o fer-nos saber quina és la teva opinió sobre el bloc en general, pots utilitzar aquesta pàgina per fer-ho. 
  • Si algun membre de la confraria té el temps i les ganes de fer-ho, tindràs una resposta assegurada. 
  • Cas que no estiguis d'acord amb els continguts del bloc, t'agrairíem que adrecis la teva opinió a la nostra oficina central de reclamacions.
El Geògraf Solitari GmbH

4 comentaris:

Jordi Garriga ha dit...

Suposo que us sento propers, en la diàspora, jo a almeria, i el meu àmic rafa a cork, units per la geografia dispersa, ara penso amb el geograf de vermeer...

Roy Batty ha dit...

Jordi, que no t'havia vist. Es veu que el sistema d'alertes per email no funciona amb aquesta pestanya. Bé, propers, el que es diu propers ... Doncs imagino que deu ser més dur ser català a Almeria que a Cork o a Lausana. En fi, perdona per l'oblit i ves-te passant i deixa'ns algun comentari, que sempre seràs benvingut.

puiglluent ha dit...

Ei colla, m'ha fet molta gràcia aquest bloc... Puc formar-ne part? Jo no soc ni solitari ni geògraf, però les dues coses m'agraden força. Qui soc: http://www.recercaenaccio.cat/agaur_reac/AppJava/ca/equip/20110930-david-.jsp
Em deixeu escriure qualque text de tant en tant?

Roy Batty ha dit...

Hola! No havia vist el teu missatge al GS fins avui. I encara perquè en Sinfu m'ha fet 5 cts. Que tal si comences per deixar els teus comentaris als posts publicats i així anar-nos coneixent millor? Per la resta, segueix publicant al teu compte youtube i al de Google+ i així nosaltres també podrem comentar-te. Vinga, una encaixada i ... fins aviat?