dimarts, 29 de setembre del 2009

Si ni així us passeu ...

Que dic jo que ja no sabia què fer perquè en Pierre, en Long John i en Fluvià es passin més sovint pel bloc (també perquè en Hands participi més assíduament) i m'he dit que l'amiga Pamela ens podia donar una ma ... Aviam si funciona!

9 comentaris:

sinfu ha dit...

home, no m'ho diguis dues vegades, que t'asseguro que passo ara mateix, (després de parlar amb la meva "jefa")per cert, on viu la pamela aquesta? no fos cas que en Pierre se m'adelanti!

Israel Hands ha dit...

No sé si en Pierre,després d´estar a casa Lily,li deuen quedar massa ganes de Pameles.

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu! No me diguis que no saps qui és la Pamela ...

Roy Batty ha dit...

Hands! Quan dius que a en Pierre ja no li deuen quedar ganes de Pameles ... jo l'he vist amb un barret de llana, però no podia imaginar-me que ... Clar que, després de lo de les ungles pintades, hom pot esperar-se qualsevol cosa.

sinfu ha dit...

només vull saber l'adreça...tot i que sé qui és la Pam no tinc el gust de coneixer-la personalment...es veritat que ara és veïna teva?

Roy Batty ha dit...

No se't pot amagar res, tio. La Maria Gil (la de Marbella) li ha llogat el seu apartament. L'altre dia va venir a casa a buscar sal i vaig donar-li l'adreça del super. Els companys de la feina, en assabentar-se, m'han tractat de gilipolles. Vosaltres que'n penseu? Jo crec que vaig fer bé.

sinfu ha dit...

GILIPOLLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Israel Hands ha dit...

Amb 50 Kgs de sal a casa i vas i l´envies al super.Opino com l´irlandes.

Roy Batty ha dit...

Pero és que la sal .... la sal és un regal d'un amic !!!! Com voleu que li ofereixi el regal d'un amic a una desconeguda? Amb el carinyo que li tinc als sacs. Heu de saber que aquests sacs ocupen una plaça molt important al meu cor. I encara molt més important (però molt més, eh?) a la cava.