dilluns, 20 de juliol del 2009

Estadístiques futboleres

Amics, acabo de veure que el Royal Mandril ha guanyat 1-0 a dos minuts pel final aquí a Irlanda contra un equip com el Terrassa...Però bé, alguns diaris parlan sobre la filiació política dels Aspanyiols i diuen que el R.Mandril té més seguidords de dretes que "d'esquerres"? si tots sabem allò "Un bon Català del Barça serà, un Català qualsevol de l'Espanyol i un Català mal parit del Reial Madrit!" Up Cork!!!

5 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Quina kk de partit.Amb vint mi nuts en vaig tenir prou i vaig pensar:"guanyarà com sempre,un a zero i marcant al final","tras ofrecer una pobre imagen".Ai,ai,Florentino.

Roy Batty ha dit...

Companys, seré sincer per primer cop a la meva vida. Una de les coses que més m'agraden de ser homo helveticus és de no veure que els meus impostos s'inverteixen en una bestiesa com aquest estudi del CIS. Diré més, sinó fos homo helveticus demanaria asil polític ara mateix. I no estic segur de que, vistes les circumstàncies, me'l rebutgessin.

Roy Batty ha dit...

Algú de vosaltres està seguint els partits de la Copa del Món? Perquè jo si i, quan després me miro els telenotícies de TV3, realitzo que els comentaris sobre el partit no tenen gairebé res a veure amb el que jo he vist. I me trobo al davant dels típics tòpics passats per un bany de les simpaties subjectives del narrador, sense la més mínima anàlisi tècnica, que poc o res tenen a veure amb el partit. Tanta premsa esportiva i tant pocs que sàpiguen del que parlen!

Roy Batty ha dit...

Well, you know what they say about soccer. It's a gentleman's game played by hooligans. On the other hand, rugby is a hooligans game played by gentlemen
Invictus (2009)

Roy Batty ha dit...

Tots aquells que'm coneixeu sabeu que sempre tinc cura de deixar els temes de política, futbol i dones a l'experiència d'en Sinfu.

Però crec que estaria bé que l'eliminació del Madrid per la Juve, més concretament per en Álvaro Morata, es traduís com un avís per navegants.

En concret per a tots aquells que ens volen vendre que l'èxit esportiu està lligat necessàriament a despeses faraòniques de calers per arreplegar un munt de milionaris sobre el terreny de joc i anomenar-los un equip.

Crec que tots els equips que s'han venut a les pitjors dictadures del golf pèrsic farien en bé en reflexionar sobre aquesta qüestió.

I també crec que tots aquells que porten samarretes amb el nom d'un d'aquells països farien bé en dedicar dos minuts a pensar en quins equips juguen aquella canalla que somniava en jugar un dia en un equip segrestat pels nous sponsors i els milionaris que van comprar per fotre fora els xiquets de casa.