dilluns, 13 de juliol del 2009

El Reial Mandril a Irlanda!!!!!




Companys, els del Madris estan de pretemporada a Irlanda, a prop de Dublin. Les reaccions no s'han fet esperar i en alguns pub del país hi ha hagut garrotades com a la Taberna d'en Malloll...
Fa dies que amb la presentació del cr7 i del kk han aparegut molts merengons locals i algun hispànic amb xandalls i samarretes dels legionaris d'en Florentino. Val a dir que la sang no ha arribat al riu tot i que alguna batussa i bronques han estat freqüents a Dublin i a Cork. Per això he anat a fer una pregària al santuari de Drombeg stone circle a veure si marxen aviat de l'illa i ens deixen tranquils que ja tenim prou amb el govern!

18 comentaris:

sinfu ha dit...

Help!!!!!!!!!!! no funcionen els links dels collons...

Israel Hands ha dit...

Des de que vaig llegir que las hordas blancas venien a visitar-te,que m´estava trencant el cap a veure quina conya et podia encolomar...però ja no m´ha calgut.Boníssimes les fotos.I no fotis que aquí dalt són majoria els mandriles després de la gran temporada blaugrana.I que voldria dir el mateix del teu estimat Sabadell,que es va quedar a mig camí de segona divisió.

Israel Hands ha dit...

Sobre els links només li has de treure un http//.ja veuràs a la barra de dalt que està repetit.

Roy Batty ha dit...

Sinfu, m'has fet pixar de riure, cabronàs. Ostia que bo, tio. Es que no sé què afegir. I tranquil amb aquesta colla. I si has de pregar per alguna cosa, que sigui que tot els surti com quan s'entrenaven a Nyon (al costat de LSNE.

Roy Batty ha dit...

Una cosa, que en Orlando ha organitzat una festorra Murphy's al 1916 de Cerdanyola el dijous, 23.07.2009 a les 22:00 i el divendres,Els 24.07.2009 a les 02:00. Aviam si els que hi viviu aprop us deixeu caure!

Pierre Nodoyuna ha dit...

oido barra al darrer comentari, oséase, el 23.07.2009 a les 22:00 aniré a saludar a l'Orlando de part vostra (el 24 a les 2:00 no puc, la meva religió -és a dir, edat- no m'ho permet)

sinfu ha dit...

Ara si que m'has deixat de pedra Pierre...passar dels cinquanta és una religió?

sinfu ha dit...

Òstia Roy, t'estaves amagant darrerament o és que has anat a veure els Mandrils a Dublin?

Pierre Nodoyuna ha dit...

No sé, la veritat és que de religions no hi entenc gaire (de passar dels 50 sí), m'ha sortit així, però si voleu podem encetar tot un debat sobre el tema...

sinfu ha dit...

Mentre no et facis seguidor del Kakà...

Israel Hands ha dit...

I tú Roy,per la mateixa regla de tres,també deus ser de la mateixa religió que el Dr.Nodoyuna,no?

Roy Batty ha dit...

Aviam tios, que des de la tronkal que me sembla que no heu après gaires coses i se us ha d'explicar tot.
En Pierre té una religió que és la meva. Si, i que us desitjo que vosaltres també arribeu a tenir un dia: sinó, malament, oi?
El que me rebenta en el fons és que sou una panda d'envejosos i que sé de molt bona tinta que a vosaltres també us agradaria de ser-hi, al 1916. Més, tenint en compte que'n Orlando ha preparat una pila de regals pels participants.

Israel Hands ha dit...

A veure qui és el guapo que pot desplaçar-se al 1916:tú a Helvetia,el Dr.a la Patagònia,en Sinfu al Heinchys a no ser que li toqui la lotto,i jo a "la isla del tomate".Seria qüestió de proposar-li a l´Orlando,una festa per Nadals.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Jo no prometo res, però com acabo d'informar en una altra secció del blog, encara sóc a uns escassos 100 metres del 1916. Això sí, hi arribaré un pèl tard (espero trobar-hi lloc): tot i que sé que ho utilitzareu en contra meva, demà hem quedat per fer unes tapes i unes cerveses a Sabadell les parelles Blanch-Tulla i Prats-Soriano. En tornar a casa, la segona parella o la segona meitat de la segona parella intentarà trobar un lloc al MCMXVI.
Continuarem informant-ne...

Israel Hands ha dit...

Home Dr.és que ens dones unes informacions que ens ho poses "a güevo".Clar que després en fem l´us que en fem.

Roy Batty ha dit...

What's Up, Doc? Ja sé que la gent canvia amb l'edat, però un ocellet m'ha dit que no és el cas d'en Tulla i que, com et descuidis, acabaràs pagant tu les cerveses i les tapes. A més, que me sembla recordar que quan el baranda va de gorra es menja fins les forquilles. Avisat estàs!

sinfu ha dit...

Òstia Pierre, seguireu els consells de la geògrafa enmirallada per pasejar per Sabadell? jo us recomano que aneu al barri de La Plana del Pintor...

Israel Hands ha dit...

Tens raó Sinfu,ara és hora de posar en pràctica les conclusions a les que va arribar la cosineta d´en Roy.