dissabte, 25 de juliol del 2009

Monstruación Forever

Les conclusions d'un recent estudi de marketing son formals: els vells rockers no només no es moren, sinó que segueixen donant la brasa amb el suport dels seus incondicionals. Si fins i tot els Def Leppard estan de tournée i omplen els poliesportius ...

Analitzant la situació actual i després d'arribar a la conclusió de que un retorn a l'escena els podria fer guanyar una pasta i una nova notorietat, els membres de Monstruación van decidir tornar a tocar junts, amb alguns canvis sobre el disseny original de la banda. En primer lloc, van decidir de guardar la estètica original, tot afegint-li una discreta touche ethno després de fer un curt stage al Nepal.

La banda es presenta ara amb un grup de vent que complementa perfectament les cordes i una percussió renovades. Entre els temes del nou àlbum voldríem destacar "En el Himalaya no hay urbana", critica social a una política municipal que no practica suficientment la cultura del consens. Un altre tema molt interessant, "Las k7 de chistes de Montilla" una fina al·lusió a Milan Kundera i la insoportable levedad del ser. Finalment, un dels temes que donarà de què parlar al Billboard: "Monasterio budista, sin guarras ni cerveza, no hay quien lo resista" evoca la problemàtica d'un consumisme no sostenible que no dona resposta a les qüestions essencials que es posen els joves.

Interrogat pels equips d'investigació de GS Globe, un dels membres del grup ha expressat la seva satisfacció per l'acollida del públic: "Com podeu veure a una de les fotos, el públic ens acull amb el mateix entusiasme de sempre", va afirmar exultant. No ens queda sinó desitjar als membres d'aquesta banda mítica l'èxit que es mereix.

3 comentaris:

sinfu ha dit...

Home, si venen a Cork els hi busco un garito ja!

Israel Hands ha dit...

Ja està be.Amb el que em va costar aprendre a tocar el cony de trompeta aquesta,i tú t´en fots.

Roy Batty ha dit...

Que estaves tocant en aquests moments? Un cover punk de l'Only You? (Ideaaaa!!!!)