diumenge, 5 de juliol del 2009

Tot el que volia saber sobre en Hands i no s'atrevia a preguntar

Companys. Durant molt de temps, la comunitat científica del Dept. de Geografia (oxymore), ha investigat durament sobre una qüestió essencial al voltant de la mobilitat d'en l'Israel Hands (a.k.a Jolly Rogers): Com es fa que aquest tio hagi acabat fent de salinero major? Els equips de científics sabeu millor que ningú que ell sempre ha fugit quan es tractava de donar una resposta clara a una qüestió que ho era.
.


.
El Geògraf Solitari, en un treball d'investigació, sostingut científica i moralment per la prestigiosa fundació Edward Bow que el financia generosament, ha descobert el secret del seu silenci. En realitat, abans de ser salinero major, en Hands va intentar una aventura com cowboy. El resultat no estant del tot el que ell s'esperava, i el dolor profund, va estimar que el millor seria dedicar-se a una activitat menys perillosa.

Antoni Ph. pel Geògraf Solitari

3 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Un munt de temps intentant amagar el meu passat i ho has hagut de trobar...i fer-ho públic.He de dir que va ser el darrer menjar que es va fotre aquell Bou.I no em refereixo al president de la Fundació.

sinfu ha dit...

Ara entenc que el Hands prefereixi el peix a la carn...

Roy Batty ha dit...

quina dolor: "www.youtube.com/watch?v=rdPrxO7G3ZI "