dijous, 2 de juliol del 2009

Si ella ho diu...


De fet, de vegades cal deixar que la distància ordeni els nostres pensaments i ens obri les portes a la llum i la clarividència de les eminències del país...jo mai no hagués tingut una idea tant brillant com aquesta i segur que vosaltres tampoc, així que agraïm a la il.lustre llumbrera que s'hagi trencat les banyes pensant en un Sabadell millor...

10 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

Osti! "Nunca dejarán de sorprendernos" (ho poso en castellà perquè sona més contundent...).
Des del meu episodi luctuós (per cert, el darrer control ha tornat a sortir perfecte, mal m'està el dir-ho) que vinc caminant a la feina, però ara ja no sé si canviar el mitjà de transport.
Una abraçada a tothom!

sinfu ha dit...

Ja ho veus, "caminante no hay camino, se hace camino al andar..."haurem de fer unes birres a la teva salut i a la nostre "of course"!

Israel Hands ha dit...

Vaja Dr.Nodoyuna tot aquest temps anant a peu i ni te´n havies adonat que erets un triomfador de la mobilitat.La cosina d´en Roy Batty t´hauria de premiar per ser un exemple prou clar de la seva rotunda conclusió després d´anys d´estudi.
I celebro molt que l´ITV l´hagis passat be.Mira per on ja tenim motiu per a fer unes birres,i si no,observa que poc s´ha encantat l´irlandès.
Salut a tots!

Israel Hands ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pierre Nodoyuna ha dit...

En fi, ja veieu que estic força desconnectat... La cosa és: la propera cita comuna continua sent
a la vella (bella?) Éire per saint patricks day?

Pierre Nodoyuna ha dit...

Es veu que abans he fet una cagada, ara sí que hauria de funcionar: Éire

Israel Hands ha dit...

Crec que per St. patrick´s day no pñodia ser.Però revisant el correu(si teniu temps mireu-ho,un que duia per títol "Havemus Dates"),vam coincidir en aquestes dates:del 27 al 31 de Març,que són vacances de pasqua.Des d´aquell mateix dia,que aquesta visita al company de Sabadell,és el nostre principal objectiu d´estalvi.Això vol dir que si en Rafael no te inconvenient,pwer part nostra la visita és gairebné segura.

sinfu ha dit...

Jo estic contentíssim de que vingueu. Encara que no sigui per Sant Patrici, tranquils que de birres i prats verds no en faltaran. Ara bé, si decidiu fer cas a la doctora Mir a lles potser que comenceu a caminar aviat, que si no fareu "salat"

Israel Hands ha dit...

Home,crec que tenim temps:al google maps em surt que passant per London i Birmingham,tardaria en arribar a Cork 17 dies i 1 hora.El que no em surt és en quin estat arribaria...

Roy Batty ha dit...

Mira que sou ases. El que ha volgut dir l'equip científic que dirigeix la meva cosineta és que: "No caminis davant meu, que potser no et segueixi. No caminis darrera meu, que potser no et guii. Camina al meu costat i sigues el meu amic"(Albert Camus). I pensar que va invitar-me a anar a veure-la al Congreso de los Diputados (amb pap inclòs)i no hi vaig anar ...