diumenge, 26 de juliol del 2009

Guinness Irish Festival de Sion (del 6 al 8.08)

El festival de jazz de Montreux (del 3 al 18.07), el Paléo Festival de Nyon (del 21 al 26.07), l'Estivale d'Estavayer-le-Lac (del 29.07 al 01.08) ... us deixo veure els programes. I en aquest avorriment de Suisse Romande on visc, només mancava ara el Guinness Irish Festival de Sion (del 6 al 8.08) del que us deixo veure el programa. Nchst! Un molt bon company ens ha invitat a menjar una raclette entre amics el 8.08 a un xalet que s'ha comprat a La Tzoumaz (Mayens de Riddes), molt a prop de Sion. Està clar que podria anar a veure en Shane MacGowan (el cantant dels Pogues) el divendres, però hauria d'anar sol després de sortir del curro i ... Clar que després hi haurà el Rock Oz'Arenes d'Avenches (del 12 al 15.08) amb penya com Simply Red, Gotthard, Offspring o Calexico. No sé què fer, companys. Potser el mateix de cada any: perdre-m'ho tot!!!
.

13 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Tú tio lo que has de fer és parlar amb en Sinfu i que li digui al seu concunyat segón per part de l´ex-jefa de la paradeta del mercat(veure tema la bloc del Dimarts 9 de Desembre del 2008),que s´enrotlli i aconsegueixi uns passis.Ja saps que en Sinfu té la ma trencada en aquestes coses.

Israel Hands ha dit...

Que...això tio,que quina enveja.Tant de bo puguis anar a algún dels festivals.

sinfu ha dit...

ja he parlat amb el Shane i diu que et passis que et guarda dues entrades i una ampolla de potcheen...

Roy Batty ha dit...

Sinfu, que lo del Potcheen és perillós. I sinó t'ho creus, mira quina cara de duende que se t'està fent. I aquesta pel Hands: és que per anar sol ... Sniff-

Israel Hands ha dit...

Home tio,no ploris va.No em diràs que no t´ha sortit cap partenaire.

Roy Batty ha dit...

Si, tu complica'm la vida, ara. Que't creus que soc el Dr. Nodoyuna?

Pierre Nodoyuna ha dit...

A mi no m'hi fiqueu, jo aquests dies seré a Euskadi passant unes plàcides vacances entre sagardoak, zuritoak ta txakolinak... Ja miraré d'enviar-vos alguna foto de testimoni. El 7, precisament, aniré a visitar el Georges Bertrand a la seva casa de Les Landes, que no deveu saber qui és, oi? Quina vergonya!

Pierre Nodoyuna ha dit...

Ara veig que l'he cagat (una altra vegada): quan he escrit testimoni no volia dir sedimentari, eh? Només testimoni gràfic (fotoGRÀFIC, vaja)

sinfu ha dit...

Però Pierre! tu et fas amb polítics de Gabon? penseu fer la troncal a l'Àfrica?

sinfu ha dit...

de fet veig que els bolos de la uni i l'ajuntafems donen per més d'una i de dues vacances...a Euskadi vas amb becària o amb família?

Israel Hands ha dit...

...o amb aquell de les tapes,si home el que té nom de whisky.

Roy Batty ha dit...

Aquest no és el tio que publicaven els de Oikos-Tau i que havia establert unes metodologies de treball geogràfic: geotops, geofàcies i ja no me'n recordo de més? I que vas a fer amb ell? Que t'ensenyi a currar o a veure/beure alguna altra cosa?

Pierre Nodoyuna ha dit...

Tonto no és en Roy: efectivament en Georges Bertand proposava un estudi del paisatge a partir del geosistema, geotop i geofàcies... Però això ho veurem un altre dia...