dijous, 19 de juliol del 2018

CUINES



Com que potser fa massa temps que no ens veiem les cares,us deixo uns minuts d´home mediàtic que tv3 va tenir a be ,deixar-me ser l´altre dia.I no,no sóc el que surt a l´imatge,collons,que tampoc he canviat tant.

16 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Ep, Saladino! Un plaer tornar-te a veure a la TV fent pedagogia salinera. El més important. Et va invitar després a menjar o s'ho va menjar tot ell?

Israel Hands ha dit...

Què va!,van arribar a les Salines amb los collons a les mans.Ni sabia quina classe de plat anava a cuinar el pàjaro aquest,així que s´ho deuria menjar ell i la seva quadrilla.Per cert,com han canviat les coses: el video (si més no,la part de les salines) el van grabar amb un telèfon mòbil.El sò,però,anava amb micro inalàmbric,com sempre.

Roy Batty ha dit...

En tot cas, estic d'acord amb en Sinfu quan diu que vas fer bé de no presentar-te amb un t-shirt de Monstruación.

sinfu ha dit...

Home, és que una samarreta de Monstruación seria una provocació a la llei mordaza. En tot cas, si l'Albert Rivera ha vist el programa segur que dirà que ell és un entusiasta de la flor de sal perque li recorda la sal colombiana que utilitza a les seves amanides.

Roy Batty ha dit...

No sé. després d'aquest comentari, crec que el més educat seria oferir-li un paquet de 'Sal de Catalunya'.

Roy Batty ha dit...

Abans que se m'oblidi, Hands. Que diu en Toni F. que se't veu molt ben conservat. Ja li he explicat què és per la sal, que et produeix el mateix efecte que a les arengades.

Israel Hands ha dit...

Be,en Rivera que es foti la sal i el foie que me´l deixi per a mi.

Israel Hands ha dit...

En Toni F.,al igual que en Doc Soriano,també es conserven força be i no crec que sigui gràcies a la sal.Deu ser algún tipus de camp electromagnètic que circula per aquell coi de departament.

Roy Batty ha dit...

Entenc el què vols dir i comprenc els teus sentiments. I t'agraeixo moltíssim que no hagis donat més precisions sobre el delicat tema de les radiacions i els seus efectes sobre el sentit de l'humor.

Israel Hands ha dit...

Be,no sé...fa uns anys va haver una fuga a a la CN de Vandellós,i no sé com m´haurà pogut afectar.Però tranquil,en aquell temps Alpìq no hi tenia res a veure XD.

Roy Batty ha dit...

Juro per l'honestedat d'en Sinfu que Alpiq no ha tingut res a veure ni en la fuga de Vandellós ni en la Puigdemont. En fi, és el rumor que corre per l'empresa. Ara bé, tinc entès que res per a protegir-se de les radiacions com una corda de persiana, a utilitzar com cinturó, i un cucurull d'alumimi, per a protegir-se el cervell.

Roy Batty ha dit...

També pots utilitzar el mantra: Haced como os digo, y apretad "Return" siete veces siete. Es possible que obtinguis el mateix resultat.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Doncs quan l'anem a visitar amb els alumnes de primer no porta la samarreta institucional... ni ganes, és clar! Com que ja no sé penjar fotografies aquí (de fet, no n'he sabut mai), us l'envio per correu electrònic...

Israel Hands ha dit...

Ara ja ho sé per una altra vegada:crec que em serà més senzill apretar return fins a set vegades set,que no pas dedicar-me a buscar un cordill (se' ls va quedar tots mon pare) i fer.me un cucurull d´alumini.I,a veure,si poses l´honestedat de´n Sinfu per davant,em creuré el que faci falta.

Israel Hands ha dit...

Pierre Nodoyuna:si em promets per l´honestedat de´n Sinfu que existeix un protocol ,on s´especifica que he dur roba institucional a les xerrades,jo me la poso.Per cert,al Departament n´heu pensat mai en això de dur roba institucional?

Pierre Nodoyuna ha dit...

El que diu el protocol és que quan surtis a la tele has de dur samarretes com cal... Per cert, a la segona fotografia jo sí que porto una samarreta institucional