divendres, 20 de febrer del 2009

Les vacances del Doctor Pierre Nodoyuna



Segons fonts ben informades en Pierre Nodoyuna està planejant unes vacances romàntiques pel mes de Maig...pel que sembla ha vist les fotografies del casament d'uns veïns (els que viuen al pis de d'alt d'en Pierre i que com vam saber eren uns dels que "li fotien a les fosques") que fa poc han tornat del seu  viatge de noces, i  tot i que els hi  va acompanyar la mare de la núvia,  s'ho van passar de puta mare! 

6 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

Aquestes fonts no estan tan ben informades com es pensen: perquè no us moriu d'enveja, us diré que d'altres fonts a priori millor informades saben que el que planeja el sotsdit PN (Pierre Nodoyuna) el mes de maig és una sortida de camp a Menorca amb els alumnes de primer curs. Les vacances romàntiques amb la parella encara s'han d'acabar de perfilar i, finalment, -aquí sí que s'admet l'enveja- en PN ja té els bitllets cap a Xile, viatge de recerca (sempre la ditjosa feina...) que tindrà lloc a cavall d'agost i setembre propers...
Però això ja ho explicarem després...

Roy Batty ha dit...

A mi, digueu-me pervertit (ja m'heu dit tantes coses ...) però, posats a escollir, crec que me quedo amb la mare de la núvia. Mais, quelle horreur!. I sobre en Pierre, dir que no he enganxat molt bé lo de la sortida del GAM a Menorca. S'hi estan formant glaceres i la comunitat científica ens ho està amagant? Tampoc he entès massa bé lo de les vacances romàntiques a Xile, aquest cop va na Assumpta o ... No, no vull saber-ho!

Pierre Nodoyuna ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pierre Nodoyuna ha dit...

Ara entenc per què a classe no pesquen res del que dic: està clar que m'explico fatal. Per parts (com diria l'Assumpta, que és llevadora):

1, la sortida a Menorca no és amb el GRAMP, sinó amb els alumnes de l'assignatura geografia física de primer curs. I no em consta que el Toro hagi augmentat la seva altitud (no goso posar-la perquè al google m'han sortit aquestes en un plis: 325, 357, 358, "algo más de 360", "casi 400m", etc.) ni se li hagin format glaceres...

2, la sortida romàntica amb l'Assumpta no és a Xile sinó que encara està per definir i serà al juliol.

3, confirmant els pitjors auguris del Roy, a Xile hi vaig amb la Raquel, em sap greu (per vosaltres), i hi vaig a fer recerca, us ho asseguro!

sinfu ha dit...

La veritat és que en Pierre com el GS fa vacances però no descansa...

Israel Hands ha dit...

Collons,quina vida més atrafegada aquesta dels profes:primer la vaga,després a Menorca que la vaga ens a deixat rebentats,al Juliol(que els profes crec que igual han de treballar,però no ho fan,love boat amb l´Assun,i abans d´iniciar el curs(per allò de fer una entreé amb condicions)...a la Patagònia a fer reconte de llames i pingüins.