dimecres, 25 de febrer del 2009

Serà possible!


Companys, haurem de recòrrer al nostre ambaixador helvètic per a solucionar aquesta intolerable situació? Jo la veritat, tinc ganes d'anar a Helvècia un dia d'aquests (ja sé que fa molts dies que ho dic) però si faig el meu somni possible -demà hi ha sorteig de la lotto-  segur que no serà amb Swiss Air!

6 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Vaja putada company,com que vius a una illa no et queden més pebrots que tirar d´avió per anar amunt i avall (be,també hi ha vaixell però per anat a veure a l´helvètic,per exemple,seria una mica complicat).Almenys nosaltres tenim alternatives:tren,,cotxe,a peu.
Per cert:si per venir a fer-te una visita em de volar amb Air Lingus,com està la cosa del català?

Pierre Nodoyuna ha dit...

Ara que estava a punt de comprar un bitllet d'avió a aquesta companyia per a visitar la família robinson de Lausanne... quina llàstima! Perquè a Suïssa no es pot volar amb res més, oi?

Fluvià Rivers ha dit...

A veure si podem quedar i ens fem unes bones "pintes".

sinfu ha dit...

Tot s'ha de dir, Aerlingus no utilitza el Català, però a diferència de Suïssa, les cerveses a Irlanda estan més bones. Jo proposo que vingue a Cork un dia d'aquests a fer unes pintes, i a Suïssa hi anirem un altre cop, abans que es fonguin els glaciars...en roy ens tindrà informats.

Roy Batty ha dit...

No, si ja me semblava a mi que éreu tots una colla de cantamanyanes. Menys mal que'n Israel ha ficat el dit a la llaga i el disculpa. Anem a pams:

Pierre: A Suïssa es pot volar amb una pila de companyies (menys Ibèria, amb la que ara s'ha de fer escala a Madrid). Si mai, jo et recomano EasyJet o SpainAir.

Sinfu: què sabràs tu de cervesa, que sempre estàs torrat de cervesa torrada. Segur que ni coneixes la Calvinus
(In birae predestinas) ni llocs com Les Brasseurs.

En fi, foteu el que volgueu, a Lausana, a Brussel·les (aquí si que'n tenen de bona!) o a Cork. Però "menos lobos" i aviam si ens veiem un dia! Salut companys

Roy Batty ha dit...

Ah! Se m'oblidava. Swiss ara pertany a Lufthansa ... Us diu alguna cosa les companyies aèries (o de carros) alemanyes a les que no els hi agrada el català ...