dijous, 28 de juny del 2012

Presents Tèrbols

Com que ja teníem una sèrie d'entrades dedicades als passats turbis, m´he decidit a encetar una nova tirada sobre els presents turbis. Ja està clar que la majoria de membres de la tripulació estem al cas del present de cadascú (més o menys turbi), però sempre hi ha algun vell conegut o coneguda del qual vam perdre la pista i que, de cop i volta, el seu present cau a les nostres mans. Així, voldria que li donéssiu un cop d'ull a la foto i , si no us ho acabeu de creure (home,la cosa té pebrots), ho podeu consultar aquí http://www.congreso.es/public_oficiales/L10/CONG/BOCG/D/D_042.PDF.Us . Aviso que no té pèrdua!

41 comentaris:

sinfu ha dit...

S e n s a c i o n a l !!!!!!!!!!!! Aquest és el millor periodisme d'investigació que s'ha fet en els darrers anys, ni Sálvame ni aquí hay tomate!!!!

sinfu ha dit...

I amb la fama que té el ministrable Duran de traginar-se tot el que se li posa al davant....em pregunto, qin tipus d'assistència i atencions reben els molt il·lustres diputats de la susodicha....

Israel Hands ha dit...

Home Sinfu,primerament a sus señorías ja els hi ha degut caure alguna caixeta de San Miguel.Ara be,quin altre tipus d´assistència rebran els diputats i com collons s´ho ha fet Mary Igor per a arribar fins aquí...jo,com en Batty:en política no m´hi poso.

Israel Hands ha dit...

Tú creus que amb el cuento ens podem presentar al Parlamento i que ens faci una visita guiada?

Roy Batty ha dit...

Com deia en Ruben Blades quan cantava "Pedro Navaja": La vida te da sorpresas, sorpresas te da la vida" ¡ay, Dios! ... Res menys que'n Duran. Clar, aixo ens passa perquè només ens mirem el Facebook (com va tot, Hands?) i no hem seguit la seva excepcional carrera politica (pag. 3) i empresarial. Essencialment, pel que fa a la politica, en el domini de l'urbanisme (veure al.legacions n°45, al Pla d'ordenacio Urbanistica Municipal d’Isona i Conca Dellà. En fi, quedem-nos amb la part positiva i diguem-nos que el catedràtic té un esperit molt lliberal i que, a la seva edat, ella es deu conservar la mar de bé. La part negativa ... es que no deixa de ser un contracte laboral i, quan s'acabi, haurà de continuar fent al.legacions al pla d'urbanisme d'Isona o tornar a la seva empresa d'edicio musical. Sobre la "visita guiada" ... No sé. Quan la meva cosineta era diputada, me va invitar a dinar a la cafeteria del Congrés. Podriem demanar-li el mateix.

sinfu ha dit...

Doncs haurem de fer una visita a Madrid. Quan hi anen?

Roy Batty ha dit...

Un dia que en Duran tingui una reunió amb el PP?

Israel Hands ha dit...

Home Batty,m´acuses de no sé què del facebook i resulta que el primer enllaç que col.loques és exactament el mateix que hi ha a l´entrada (a més a més la foto pertany al mateix text).
En fi,que la donya no ha perdut el temps,vaja.

sinfu ha dit...

Ja ho diuen a la mili: "el que vale, vale, y el que no, pa cabo" o d'assistent al congrés que pel cas....

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu. No diguis aquestes coses. Tu no eres furriel quan vas fer la mili a Lleida? I tu Hands, que no t'acuso de res, home. Al contrari, la de penya que has localitzat al Facebook. I la que no sabem que t'ha demanat amistat. Aviam si un dia ens fas cinc cèntims, home.

Roy Batty ha dit...

Parlant de presents tèrbols ... que resulta que un col·lega ha obert un hotel a l'Autovia de Castelldefels i li ha posat de nom el seu cognom. Si mai us dona per anar-hi, puc demanar-li que us reservi una habitació de gala.

sinfu ha dit...

jo era soldat ras, bibliotecari, mestre i responsable del SERRES (servicio del recreo educativo del soldado)....

sinfu ha dit...

Hands, ja t'has fet amic d'aquests?

Israel Hands ha dit...

No,jajaja,aquests no.Va haver un paio que volia ser amic meu per què estudiava geografia a la UAB,però com que no sabia qui era...No,no era en Pau Soriano.
Ara que la meva màxima il.lusió seria localitzar a en Bou,però no es deixa.

Israel Hands ha dit...

L´Hotel pinta de puta mare.Ja et diré quelcom a veure si aquest amic teu em guarda una bona habitació.

Roy Batty ha dit...

Res menys que a l'Autovia de Castelldefels: Manda huevos, que deia aquell. Home, si us mireu bé la foto d'en Sinfu (la de l'enllaç, vull dir), jo diria que hi ha almenys un del que si que som amics, no? Amb Facebook i sense. A més que, parlant d'estudiants de geografia, no tot s'acaba al Facebook, que consti!

sinfu ha dit...

Uns tenen hotels, d'altres tenen palaus!

Roy Batty ha dit...

Si, hi ha gent que té avantpassats que van fer una pasta escandalosa a les antigues colònies. El que passa és que ara és un Museu de Ciències, Sinfu. I no sé jo com s'ho prendrien si et presentes amb una maleta i els demanes que si tenen una habitació.

sinfu ha dit...

Segur que si vaig amb tu, em deixen entrar...

Roy Batty ha dit...

I sinó també, Sinfu. Es un museu de ciències en una república socialista i tothom pot entrar-hi, menys los gusanos. Ara bé, ja t'he dit que no crec que't donin cap habitació.

sinfu ha dit...

Vinga va, si de cas, anirem a un hotel.

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu ... Que jo t'estimo molt ... pero com amic. I, la veritat, hi ha coses que no me molen ...

sinfu ha dit...

Una cosa és anar a un hotel i l'altre entrar a un cotxe com tu dius, així que seguim el consell del Sr Lobo....

sinfu ha dit...

Em pregunto si la Chaning vindrà a Barcelona amb la delegació de Conveniència per fer de guia el proper 18 de juliol....

sinfu ha dit...

De fet, aquesta mena de "memòria histriònica" que professa "l'Ejpaña olé y cañí" és una de les seves dèries, com ho demostra el fet que Carlos Sentís rebés una medalla en un dia molt assenyalat....i parlant de periodistes i diaris, què deu llegir la chaning a Madrid?

Israel Hands ha dit...

Osti Sinfu fots unes preguntes.Doncs què ha de llegir la Channing a Madrid?:l´Interviú.

Roy Batty ha dit...

Jo crec que ets un xic injust amb ella, Sinfu. Jo estic segur que deu llegir la premsa independent a la xarxa i, compte tingut de l'orientació ideològica del seu partit, potser també el millor que es publica a l'estranger. I segur que també està molt interessada per les actualitats comarcals d'El Pallars Jussà. Tant com per les actualitats del poble que la va veure nàixer

Roy Batty ha dit...

El politburó del GS va rebre recentment un mandat del CSIC per l'estudi: Com es construeix una carrera política?: el cas de na Chaning. Gràcies al finançament desinteressat i altruista de Transportes Los Dos Hermanos i al suport logístic incondicional de Manel & Manel, GS va crear la beca Edward Bow Scientific Assessment i la va assignar al Dr. Long John per la realització d'aquest estudi apassionant. El Dr. John va anar a Isona i, fent-se passar per un fill més del poble, sense que cap accent el traís, va trobar unes informacions sensacionals que esdevindran la estructura de les conclusions de la seva anàlisi.
Res no va estar deixat a l'atzar. La primera part de la estratègia de na Chaning va consistir en convertir-se en sòcia fundadora de l'Associació de Dones Àmfora, plataforma que li permetrà entrar en contacte amb altres associacions de dones del Pallars Jussà i Sobirà (en Doc, ja sap de què estem parlant, és clar). El pas següent va ser utilitzar aquesta plataforma per l'organització, en primer lloc, de trobades de folk patriòtic. Seguidament, segurament inspirada per Lo Cartanyà, per trobades amb un fons musical més ... diguem internacional. I va ser justament en una d'aquestes trobades que va identificar un conegut responsable polític català. Després d'un dia de ball i de bescanvis d'idees polítiques es va consolidar una proposició que la portaria primer al Congrés de Diputats espanyol i, ja més tard ... No afegiré res més: si la CIA s'assabenta que el GS té en el seu poder la màquina del temps que en Pau Alegre va extraviar a la vella Cartoteca de la UAB, sé que acabarem tenint problemes.

Israel Hands ha dit...

Un guió digne de Mortadelo,si senyor!!

Roy Batty ha dit...

Vaja, ara no sé com prendre-m'ho XDDD. Consti però que lo del Country és autèntic. Bé, tot lo altre també n'és d'autèntic. Però lo de les subvencions de les empreses Transportes Los Dos Hermanos i Manel & Manel, la beca Edward Bow Scientific Assessment i en Dr. Long John a Isona son just unes quantes llicències literàries.

Roy Batty ha dit...

Vaja, espero que no sigui una idea avançada per na Mari Àngels al cretí d'en Duran ... En tot cas, Visca la democràcia i els que es donen el dret de dir qui en pot fer usatge!

Israel Hands ha dit...

Trbes que és la dona de confiança de´n Duran i obeeix el que ella li proposa?
L´altra pregunta és si el càrrec de marres és de funcionari o és d´aquells "de confiança".Ho dic per què segons com,ja li han pirulat la extra de Nadal.

Roy Batty ha dit...

Ho sento, Hands. No puc revelar les meves fonts. Li ho vaig prometre a en Sinfu. Sobre el càrrec, estic segur que en cap moment ha estat lligat a cap endoll. Es més, estic segur que el fet que ella visqui ja a Madrid i no li hagin de pagar dietes i pugui anar al curro en metro, no ha estat mai pres en consideració.

sinfu ha dit...

Ara no et confonguis. El que tu vas dir era que volies que et prometés que no diria res de com i on vas conèixer el jefe de la Chaning...per cert, es van conèixer al mateix lloc?

Roy Batty ha dit...

Decididament, lo teu és l'humor fi, Sinfu.

Israel Hands ha dit...

Doncs no sé Sinfu,per què si no el tens com a amistat no et deixa veure res.De tota manera no hi té cap foto posada,així que no sé.

Israel Hands ha dit...

Batty,suposar que la donya va en metro al curro és molt.Tal i com està la classe política i tot el que els envolta jo juraria que li han posat carro i xofer.

sinfu ha dit...

vinga home, contacta amb ell i amb la doña, que riurem!

Roy Batty ha dit...

Home, es que a menys que estigui instal·lada a La Moraleja, a Madrid hi ha molts embussos.
En fi, seguint amb la demanda d'en Sinfu, a mi m'agradaria saber si també t'has trobat al Facebook molta de la penya que corria pel patatabrava i a qui ja no se li veu el pel.

Israel Hands ha dit...

A veure,sempre els puc deixar l´enllaç del bloc tot i que no estic dsegur si els farà molta gràcia segons quins comentaris.
I els de la Patata doncs no sé si hi són,per què no busco.

Roy Batty ha dit...

Va, no me diguis que no has buscat ni a la Dra. Durea (si fins i tot té un blog!). Tampoc la madrastra?