dimarts, 29 de setembre del 2015

per acabar amb la tristesa (2) ...



Es possible que't caiguessis d'esquena quan vas veure els resultats del passat 27S i vas realitzar quina era la formació política que havia quedat en segon lloc, i a quines ciutats del cinturó de BCN havia escombrat.

Deixa'm que't digui una cosa. Fica't la depressió enllà on et càpiga i mira't aquest vell vídeo d'en José Angel Crego, president del Círculo Empresarial Leonés, i les seves declaracions, que'n Albert Rivera va haver de desqualificar a tota pastilla. De veritat creus que és un cas aïllat? Que una formació creada a tota pastilla no té amagats més casos com el d'aquest senyor?  I que, amb  les eleccions espanyoles al caure, el PP no engegarà el ventilador?  I que, per defendre'l, els fanzines madrilenys que donen suport a Rivera no li donaran material per contra-atacar?

I ara fes-me el favor de llegir-te aquesta entrevista a Antonio Baños, en la que el contingut no m'ha emocionat la meitat del que m'han emocionat els comentaris dels lectors (abans que desembarquin els trolls de la FAES, clar).

I ara que ja has vist el vídeo i t'has llegit l'article, potser t'hagis convençut de que estàs perdent el temps escoltant una imbecil·litat darrera l'altra a les tertúlies de la TV i llegint els articles de sempre publicats pels de sempre. Demanat si no val la pena difondre per la xarxa aquest vídeo i aquest article.

Però per damunt de tot, demanat si enlloc de passar-te el dia plorant per una batalla perduda (això ets tu qui ho penses, jo no!) o estar donant la brasa amb velles llegendes, no valdria més la pena deixar el passat enrere i començar a construir el futur utilitzant un discurs que tothom entén a les ciutats on la penya ha votat la banda d'en Rivera. Si no saps encara de quin discurs et parlo, torna't a llegir l'entrevista, carallot!

I si, malgrat tot, prefereixes seguir amb la teva depressió i no ets capaç d'adonar-te que, amb un altre discurs, enllà on s'ha de donar, el resultat podria ser d'escàndol. Si prefereixes seguir amb el discurs dels que, amb independència o sense, no canviaran res a la teva vida ... Ja ets grandet per fer el que vulguis. Però no tornis a donar-me mai més la brasa!

3 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Ja saps que en política jo no m´hi fico i mira que de motius me´n dónen a cada minut.Llegir,escoltar i veure segons quina premsa,ràdio o programa de TV,m´han fet venir arcades.Tots han guanyat o tots han perdut: hi ha que veure lo burros que arriben a ser alguns a l´hora d´interpretar les dades.En fi,que he acabat més que fart d´haver de possicionar-me només entre dues postures: Si o No.Per això m´agradaria afegir,als articles que ens has recomanat aquest publicat per La Directa: =La Solitud de l´apàtrida"

Israel Hands ha dit...

Per cert,el més trist de tots deu ser en Mas,que veu com la seva continuitat en el gran xollo de la política ha caigut en mans d´aquells que,per un moment,l´il.lús va creure que eren els seus aliats.D´altra banda els ressultats que han tret els taronges fot un iuiu que t´hi cagues.

Roy Batty ha dit...

Diguem que articles com aquest me fan creure que lo millor està encara per arribar: JxSí, incapaç de captar nou vot a l'àrea metropolitana. I mira qui sí que ho està fent