dimecres, 30 de setembre del 2015

la NASA ha trobat vida a Mart !!!

Durant una campanya de recollida de mostres del robot Curiosity, un equip de científics de la NASA va descobrir el que semblava ser un senyor amagat darrera d'una pedra. Van dirigir el robot cap aquella direcció i van descobrir que es tractava en realitat d'en José Montilla, a qui se li havia perdut el rastre a Catalunya des de feia anys. Interrogat a distància per un equip de Ciències del Comportament del FBI, Montilla va dir en un anglès sense accent: "no hi ha two sense three". I que després de veure passar en Jordi Pujol pels tribunals i que havien imputat en Mas i citat a declarar el dia de l'aniversari dels 75 anys de l'afusellament de Lluís Companys, tenia por de ser el següent de la llista i va decidir amagar-se a un lloc on ningú del PP el pogués trobar.

Com la penya del FBI no s'ho acabava de creure, ens va passar una trucada al GS per demanar-nos si ens deia alguna cosa el nom d'aquest senyor. Després de fer un gran esforç de memòria, vam respondre que sí, que havia estat president de la Generalitat en un passat molt llunyà. I que hi havia gent que deia d'ell que era l'extrem oposat del president Chester Arthur, de qui es va dir que: Ningú havia accedit a la presidència envoltat d'una desconfiança tant gran, i ningú s'havia retirat ... més àmpliament respectat. Quan ens van demanar si crèiem que havien d'enviar una missió per fer-lo tornar a casa els vam dir que no calia, que ningú el trobava a faltar. El Curiosity va continuar amb la seva campanya de recollida de mostres i en Montilla deu continuar amagat al darrera d'alguna pedra del planeta.

2 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Home,no sé per què ens fiquem amb el pobre Montilla,quan tothom sap que va fer grans coses a Cornellà.I pel que fa a la trucada del FBI,suposo què és per què als seus arxius deurien trobar la fitxa de´n Sinfu ,de quan vivia al Carrer Marte de Sabadell.Esbrinant una mica,la pista els va conduïr fins al GS.

Roy Batty ha dit...

Doncs la veritat és que lo de la garçonniêre del carrer Mart va sortir durant la conversa. Es veu que un dels del FBI coneixia el pis d'una farra que va muntar en Sinfu amb uns texans que s'havien perdut i van caure per Sabadell.
En fí, el més important és que ara ja sabem per on para e Montilla.