dissabte, 30 d’abril del 2016

robert dragovic


http://www.20min.ch/ro/news/suisse/story/-Je-suis-Robert-Magneto--j-attire-les-objets-en-metal--21305251
Je suis Robert Magneto, j’attire les objets en métal
Es possible que encara no hagis escoltat parlar de Robert Dragovic, un ciutadà de Biel/Bienne (Kanton Bern) que, amb 26 ans, té el do d'atreure objectes metàl·lics que romanen magnetitzats al seu cos. El seu pare fa el mateix, igual que la seva mare i la seva germana. I diuen que la seva nòvia també sembla ser capaç d'aquesta proesa. Tot plegat, un xic estrany.

Al 20minutes.ch del passat 26.04.2016, un periodista inspirat li demanava si es tractava d'un fenomen genètic (imagino que en relació als poders de la seva novia). Però Robert diu que no en sap res i que mai ha visitat un metge per aclarir aquest misteri.

Mentre hom intenta trobar una resposta a aquest fenomen, cal constatar que hi han vídeos a Youtube mostrant fenòmens de fira que presenten els mateixos efectes sobre el metall que els observats amb Robert "Magneto" Dragovic. Potser no sigui res d'altre que d'un truc. Clar que, me sembla recordar que encara ningú ha pogut demostrar com s'ho feia Uri Geller per reparar els despertadors a distància.