dijous, 7 d’abril del 2016

sobre zalec i la seva font de birra



Un dels somnis d'en Doc podria finalment veure la llum a Zalec (Eslovènia), on l'ajuntament ha decidit invertir $400'000 en la construcció d'una font on, enlloc de rajar aigua, rajaria birra.

'La veritat és que teníem ganes d'endeutar el nostre municipi amb la construcció d'una infraestructura destinada a un turisme improbable i amb l'objectiu que no es pogués amortir', va declarar a GS News Janko Kos, alcalde de la localitat. 'Vam avaluar l'idea de construir un aeroport a més de 160 km de les pistes d'esquí més properes: però tant el relleu com les dimensions del nostre país ens haurien obligat a construir-lo a l'estranger'. 'Finalment, vam retenir el concepte de sanitat publica que s'utilitza a un país que va reeixir a construir aquest tipus d'aeroport, i el vam aplicar a la nostra font que, tot i ser qualificada com a publica, demanarà el pagament de la consumició per aquells que vulguin beure'. 'Ara mateix, esperem il·lusionats tant la fi dels treballs com l'enfonsament de les finances del nostre municipi.'


3 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Un gran encert.I espera´t a que en Bou vegi els seus somnis fets realitat,quan a algún indret fotin una font que ragi carajillo de rom.O potser en Rivers està planificant una font de Ratafia al bellmig d´Olot.Clar que quan n´instaleu una a Ouchy que ragi Tocay (era Pinot Gris,no?)no deixis de fer-m´ho saber.

Roy Batty ha dit...

Trobo que ha estat un detall molt simpàtic de la teva part no dir res sobre la font en la que somnia en Sinfu.

Israel Hands ha dit...

Home,no volia que s´emprenye´s per una ximpleria com aquesta.XD