divendres, 27 de febrer del 2015

sortir de la crisi gràcies a la geobotànica



Dr. Livingstone, I presume?
Segons fonts insolvents, el director del laboratori de recerca en botànica de Viladecans estaria preparant una comunicació que demostraria científicament com resoldre la crisi en la que es troba enfangat aquest país gràcies al conreu de plantes medicinals.

Com afirma el Dr. Edward Bow, l'aposta de l'estat de Colorado per les plantes medicinals i les taxes del 30% sobre els seus productes, van tenir com a resultat uns ingressos propers als 700 milions de dòlars i van crear més de 2'000 empreses, entre productors i minoristes (1).

Així doncs, més enllà del llarg consens sobre els efectes benèfics d'aquestes plantes sobre la salut (2), no podem oblidar el seu impacte en les finances de l'estat. Un impacte que també pot arribar a la butxaca dels ciutadans. Ho demostra el fet que la recaptació d'impostos ha estat tant important que l'administració no sap en què invertir tot aquest capital. I com una llei de 1992 preveu que, més enllà d'un limit de recaptació, l'excedent s'ha de tornar als contribuents, cadascun dels ciutadans de l'estat de Colorado podria rebre més de 7 dòlars com a retorn pel superàvit.

Anticipant-se a la comunicació del Dr. Bow, un equip de biogeògrafs d'una prestigiosa universitat del Vallès, amb el suport expert d'una senyora de Llesp, ha llençat una campanya de recerca per l'avaluació dels millors terrenys de cultiu. El resultat d'aquest treball serà cartografiat per un laboratori universitari especialitzat en la producció de mapes al·lucinògens i presentat al parlament de Catalunya pel Conseller d'Economia i Coneixement (3), que defensarà l'adopció d'un paquet de mesures per afavorir el conreu de plantes medicinals, canviar els usos del sòl al voltant dels parcs temàtics i fer pujar el PIB i l'auto-estima dels ciutadans d'aquest gran país (4).


Nota: punxa els enllaços entre parèntesi per veure les fonts d'informació d'aquest article. Perquè, si no ho fas, dubto molt que entenguis res!