dimarts, 22 de març del 2016

40th anniversary of 'Anarchy in the U.K.'

Recordant l'entrada el punk al macba, publicada el passat 06.02.2016, llegia el passat divendres al 20minutes.ch que Joe Corré, fill del difunt productor dels Sex Pistols Malcolm McLaren i de la estilista Vivienne Westwood, ha decidit celebrar els 40 anys del tema dels Sex Pistols: 'Anarchy in the U.K', declarant que aquest moviment està mort i enterrat.

I per donar més èmfasi a aquesta idea, va declarar que el proper 26 de Novembre cremaria a un carrer de Londres la col·lecció d'objectes punk que havia heretat del seu pare: una col·lecció d'un valor estimat en 7 milions de US$.

Amb aquesta acció, Joe vol protestar contra la 'recuperació' del moviment punk par les institucions i el turisme (jo afegiria també el 'pijerio' internacional): 'Talk about alternative and punk culture being appropriated by the mainstream. Rather than movement for change, punk has become like a f--king museum piece of a tribute act.' va declarar.


Laura Bult (2016): Joe Corré will burn $7M of punk memorabilia - NY Daily News. 17.03.2016

4 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Home,raó no li falta quan es refereix a que les institucions,el turisme,etc han assimilat i tret profit del moviment.Ara be,potser aquest mateix moviment va ser el que li permet a aquest xicot ,el luxe de foter-li foc a 7 milions de dòlars.

Roy Batty ha dit...

Segons la llei de l'oferta i de la demanda, els 7 milions és el que algú podria haver estar disposat a pagar per 'aquests tresors'. En fi, vull dir que el que pot valer una fortuna en un lloc i fer-te ric, en altres et podria costar la vida.

Israel Hands ha dit...

Vols dir que és com aquell LP que tens de Michael Jackson?que a Amazon valia una pasta,però que has de trobar al primo que te´l compri? :D

Roy Batty ha dit...

Si. Sols que tenint en compte que la cosa aniria entre un sopar de ministres o un viatge a Punta Cana, l'anomenarem 'client', no sigui que no acabi de veure com un 'carinyós tracte familiar' lo de 'primo', ho malinterpreti i ens posin el disc el dia dels funerals com a càstig.