dimarts, 1 de març del 2016

españa: guerra zombi



Malgrat que hi hagin tertulianos erudits que afirmen que tota la conya del fenomen zombi amaga una estratègia de l'activisme alternatiu d'esquerres per a afavorir la incineració dels familiars (evitant haver de matar-los salvatgement en defensa pròpia en un futur indeterminat) i així poder transformar els cementiris en espais de convivència a les nostres estimades ciutats, jo no m'ho acabo de creure.

Bàsicament, perquè ficar les esquerres d'acord en qualsevol tema si que'm sembla pura ciència ficció. Tot i que no descartaria que hi hagin uns quants vegans i defensors de la dieta mediterrània darrera el finançament d'aquest fenomen.

Ara bé, una cosa no trau l'altra. I cas que t'hagin agradat la lectura de les novel·les de zombies de Manel Loureiro: Apocalipsis Z (segons en Doc, la bíblia!) i de Miguel Ángel Uriondo: Guerra Zivil, potser també et digui de llegir-te la novel·la delirant de Jaime Noguera, España: Guerra Zombi: Libro 1 - Proyecto Betania. Com gaudeix d'un cert consens de qualitat i humor (llegeix-te la critica de Iñaki Berazaluce a Strambotic, no et perdis els comentaris dels lectors erudits!) entre l'exigent public d'aquest tipus de literatura i pots llegir-la gratuïtament si tens un Kindle, jugues sobre segur.

De totes maneres si, com en Sinfu, estàs molt més interessat per la saga de Star Wars, en particular pel bikini de la Princesa Leia i el seu pentinat de fallera major, millor que't miris aquest article: La historia del bikini dorado de la Princesa Leia que nos robó el aliento en Star Wars.