dilluns, 31 d’agost del 2009

Cargols assassins

Del nostre corresponsal a les Terres de l'Ebre Saladino Soso.
Si ja hi havia prou problemes al delta de l'Ebre, entre canvi climàtic, erosió, domingueros i turistes ara resulta que hi ha un munt d'espècies invasores (que ningú no sap ben bé com hi han arribat) i que estant creant seriosos problemes ecològics. Pel que es veu un dels bitxos que fa una temporada s'ha infiltrat al delta és un cargol sudamericà, grossos com la mare que els va parir i a sobre no es poden ni menjar. Llàstima, per que si fossin bons sé d'un que ens podria facilitar sal per fer-los a la llauna!

8 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Home, jo quan penso en cargols assassins sudamericans ... el primer que'm ve al cap és aquest element

sinfu ha dit...

aquest i el Palito Ortega!

Israel Hands ha dit...

A veure,els cargols poma no es recomanable menjar-los com al seu apis d´orígen,es a dir,crusos.Tinc la sensació,però,que a La Cava ja n´han fotut alguna cassolada.

Roy Batty ha dit...

Els cargols poma no sé, però n'hi ha d'altres que son veritablement perillosos

Israel Hands ha dit...

Collons clar! no podia faltar en Manolo Caracol,l´ídol del Fary i d´algú més.Je,je,Manolo Caracol:carn de cassette de benzinera.

sinfu ha dit...

La Lola Flores està impressionant!

sinfu ha dit...

Encara no t'has menjat tots els cargols assasins Hands?
És veritat que dessecaran mig delta per cargar-se els invasors? A tu t'afecta en el negoci o no?

Roy Batty ha dit...

No creguis, Sinfu. Que segons qui siguin els invasors, dessecant el delta igual s'instal.lent millor. La qüestió és de saber si els cargols sud-americans estan bons amb els ceps i, si és el cas, deixar a la banda del Delta ocupar-se d'ells.