dijous, 20 d’agost del 2009

col@cao

Tota la meva joventut vaig escoltar allò de que a les discoteques si no vigilaves et posaven droga a la beguda però ara resulta que també hi ha qui posa droga al colacao...tot i que no cal prendre res de vegades per agafar un bon colocon,i si no que li preguntin al reporter del Geògraf Solitari Ed O'Bouw...

8 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Collons, que en Xosé Toxeiro Dias (alias Julai) està fet tot un Dandy, tios. I això d'oferir Cola-Cao a senyores que son carinyoses amb homes que no son els seus marits (o prespitutas) és d'un original (per no dir d'un garrapo) que't cagues.

Roy Batty ha dit...

I lo del reporter de la crema de droga ... que m'has fet riure, malparit!

Roy Batty ha dit...

Vols que't digui la veritat? Per a mi que aquest Julai el que li passa és que ja no li agrada
la seva dona. I segur que tot això i passa perquè s'ha inscrit a un curs de jotes que l'han ficat passat de rosca. Segur que tot va començar buscant rollo pels carrers i després va acabar amb les del Cola-Cao.

sinfu ha dit...

tu tens colacao a casa o ets dels que prenen nesquik?

Roy Batty ha dit...

Home, a Can Nestlé, la cosa va de Nesquik. El Cola-cao no el trobes. I si te l'ofereixen senyores que tenen pinta de ser prespitutas, millor no beure'l, mira.

sinfu ha dit...

aquí ja saps, es pren tè o Guinness tot i que es pot comprar als super colacao i nesquik. Aniré amb compte si mai m'ofereixen una colacao ...

Roy Batty ha dit...

Cola-cao a Irlanda??? Ara si que veig que esteu fotuts amb la crisi, tu.

Israel Hands ha dit...

Però que passa?que al tè o a la Guiness no li poden fotre droga?