dissabte, 21 de novembre del 2009

Devastation





Companys, si no teníem prou amb la devastació que va causar la ma del davanter francès, un dia més tard una riuada espeluznant ha devastat Cork City i d'altres zones d'Irlanda i del Regne Unit.

7 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Realment esgarrifós.Havia vist les inudacions a UK,però no en sabia res de Cork City.I a tú t´ha afectat molt la inundació?

Israel Hands ha dit...

Per contra,tots sabeu que el Novembre és un mes que acostuma a ser plujós(a les Salines una mitja de 31 mm.)i enguany encara no ha caigut ni una gota!,això deixant de banda les temperatures inusuals.Amb que es trobran els caçadors de testimonis sedimentaris quan dintre de dos mil anys regirin el subsol de casa nostra???

sinfu ha dit...

Estem dense aigua des del dissabte i la cosa no pinta massa bé...han suspès les classes una setmana, i a sobre segueix plovent!

sinfu ha dit...

Sort que de cervesa encara en queda que sinò...potser seran ampolles buides el que trobaran els caçadors de testimonis, si encara en queden l'any 4009...

Israel Hands ha dit...

Doncs vaja company,que no sigui res i a veure si aquest temps es digna a canviar.

Roy Batty ha dit...

Sento una olor ... No sé, com d'humitat. Sinfu, quan va ser el darrer cop que't vas dutxar, home? Això et passa per viure on no devies. Si estiguessis per aquí, on també fa dies que plou ... (i tenim per dies ...) com l'aigua baixa cap abaix ... doncs sempre fa ilu de veure els francesos en barca.

Israel Hands ha dit...

Si,si,els francesos en barca però els malparits classificats per al mundial.