dilluns, 18 d’octubre del 2010

La Rumba Catalana 1: Peret

Com que fa molts dies que tothom està massa ocupat he pensat que potser és temps d'escoltar una mica de rumba catalana, i qui millor per començar que en Peret, amb aquest vídeo de l'any 1969 a la Televisió Espanyola i cantant en català "el mig amic" (eh! que no té cap doble lectura...).
Gitano, català i rumbero. Espero que si guanyen les ereccions els del PP no l'expulsin (tindria molt números) com va fer el marit de la Carla Bruni amb alguns a casa seva ...

5 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Sinfu, de veritat, que hauries d'anar a veure un psy. Que tu estàs obsessionat amb en Bou i aquestes coses no acaben mai bé. Ja sé que vols enganxar-lo perquè et torni la pasta que't deu. Però és que ... amb aquell contracte que't va signar a un tovalló del Bar Paquito, recorda que tens menys influència als jutjats que un gitano reincident.

sinfu ha dit...

a tu el que et passa és que no vols reconèixer que encara fas servir una de les seves samarretes com a pijama i que segueixes barallant-te amb la teva dona per que no la foti a les escombraries. A més, jo sé que tu li vas passar el meu telèfon a canvi de la samarreta, i encara dius que he d'anar al psy? quina barra que tens...

Roy Batty ha dit...

Si, si ... ho confesso !!! Es una samarreta preciosa (gràcies per ser el sponsor!). I perdona per lo del telèfon, però es que jo no puc suportar veure un home plorant. I en Bou tenia tantes ganes de parlar amb tu ...

Canviant de tema! Què passa amb el GS que només apareixem tu i jo? Val que en Hands ha tingut temporal i té una feina que no vegis. Però, on son els altres gamerussos? No te'ls hauràs carregat, oi?

sinfu ha dit...

Bé, ara que has confessat la teva implicació en el Cas Bou el que has de fer, si vols redimir-te, és enviar-me una samarreta guapa...i pel que fa als altres gamerussos, l'un segur que està omplint bosses de sal, l'altre preparant-se una classe pel dilluns, en Long John tocant el piano i en Rivers corrent per la Garrotxa.

Roy Batty ha dit...

Una samarreta guapa? Clar que si, Sinfu. Escolleix la que més t'agradi. I de veritat que me sap molt de greu lo de haver-li donat el teu phone al Bou. I més sabent el que es va dedicar a escriure als lavabos dels tugurios del barri xino, al costat del teu numero de phone.