diumenge, 31 d’octubre del 2010

La Rumba Catalana 2: Peret



Aprofitant la sèrie sobre la Rumba, em ve al cap que potser la resta de la tripulació no es deixa veure perque "estaban de parranda, estaban tomando cañas".
Només cal que canviem a Blanco Herrera i tot té sentit!...
.

7 comentaris:

Roy Batty ha dit...

M'estava menjant jo la bola sobre on havien pogut gravar el vídeo. I no sé perquè, se'm feia com que era a Hostafrancs o a l'Hospi. I no, resulta que el van gravar al Raval. En fi, una manera com una altra de dir: Sinfu, gràcies per estar encara per aquí. Que tenim una tripulació que no ens la mereixem!. Bé, això, i que en Peret, malgrat els anys està superior.

Israel Hands ha dit...

Malgrat els anys i el seu pas pel mon religiós amb aquella estranya historia sobre que se li va apareixer algú i li va donar certes instruccions sobre el que havia de fer.Sortosament sembla que a la fi,va veure la llum.

Roy Batty ha dit...

Home, això que se t'apareixi algú i et doni instruccions, també ens va passar a nosaltres amb l'Estalella. I, tret d'en Sinfu, només vam veure la llum quan la vam perdre de vista. A més que, tret d'en Long John, a ningú ens va servir per ser rumberos

sinfu ha dit...

Vols dir que en Doc encara no ha vist la llum perque encara està pel departament? serà per això que intenta anar ben lluny (Chile) per espapar del poder de la doña S.C?

Roy Batty ha dit...

Al Doc deixa'l estar, que ara mateix segueix un curs de tractament del trauma que succeeix a la comunicació d'una mala nota per un treball o un examen. I sembla que se'n surt prou bé.

Israel Hands ha dit...

Vols dir que el Doc posa mai cap mala nota?...calla,potser si,a aquella tia del patata...si home,la Xiu.Ara que,ella s´ho deuria buscar per què segur que li va dir al Doc que ens coneixia.

Roy Batty ha dit...

Aviam, el que vull dir és que'n Doc deu estar ocupat per una pila d'activitats científiques que no li permeten, malauradament, deixar-se caure per aquest humil bloc. Canviant de tema, lo de la noia de la que parles va ser objecte de discussió i anàlisi al 1916 i, en Doc va jurar-me sobre la perruca d'en Long John que ell no tenia res a veure. Si en Doc hagués mentit, en Long John s'hauria quedat amb menys pels que el meu pare, i no és el cas. De totes maneres, jo començo a tenir una sospita del que ha pogut passar.