dijous, 4 de novembre del 2010

El Maestrat


Doncs no vam estar de vacances a Sant Mateu,com apuntava Batty, sinó a un altre poblet del Maestrat: Cantavieja a l´Alt Maestrat, ja a l´Aragó, i seu del general Cabrera (conegut com "El Tigre del Maestrazgo") durant les guerres carlistes. La curiositat és al hotel on ens varem allotjar, on certes habitacions tenen nom i, potser com no podia ser d'una altra manera, mireu a la foto quina ens van donar. Si mai us perdeu pel Maestrat no deixeu de visitar aquest lloc.

3 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Carall, Hands. Segur que no et sortien els peus per sota el llit, hein?. I quin bany, tio. Això si que és una dutxa i no el que't donaven quan jugaves a futbol amb el Bou! En fi que molt bé. Quina llàstima que no existís a l'època de Cabrera: segur que no hauria volgut marxar i no hauria tocat la pera. I a sobre recomanat a la Guia Michelin 2007, 2008, 2009 i 2010 amb la distinció Bib Gourmand. Això si que és la classe, home! Aviam si ens expliques com ho hem de fer, que jo també tinc ganes de petarme-la d'aquesta manera, home.

sinfu ha dit...

Collons quin hotel! Es menjava bé? jo també vull saber com es fa per passar uns dies en aquest paradís!

Israel Hands ha dit...

Si es menjava be?,només dir-vos que és un lloc on quantitat i qualitat van agafades de la ma(com no acostuma a passar).Realment teniem problemes per a acabar-nos la teca...i per a poder anar-hi,només cal estalviar una miqueta,clar.