dijous, 4 de novembre del 2010

Sense València, no hi ha independència [2] ...


King Africa: Paquito el Chocolatero
Mamma mia! Bé, almenys ja sabeu d'on van treure els de San Miguel la musica dels seus anuncis. El pitjor és que tinc la sospita que'n Alan Duffy ha caricaturitzat de manera esperpèntica una realitat que ... en fi, si no sabeu de què estic parlant, espereu a veure què passa diumenge vinent a Barcelona abans de fer cap comentari sobre els valencians.
Segons deia fa mesos l'ABC: Consagrando el Templo de la Sagrada Familia, el Papa pone de relieve la importancia que tiene el matrimonio y la familia para el bien de las personas, de la Iglesia y de la sociedad y la necesidad de defender y ayudar a las familias y a la vida. Y al mismo tiempo  (...), manifiesta el valor que el Santo Padre da al arte y a la belleza, ya que, como nos dice, "a belleza puede convertirse en un camino hacia lo trascendente, hacia el misterio último, hacia Dios". 
Berlusconi no diu res d'altre!

10 comentaris:

sinfu ha dit...

M'espero a demà per veure com va el circ a barcelona...

Israel Hands ha dit...

Sort que no m´ha enganxat a prop...tot i que la marató a tv3 sobre la visita dels collons fa pudor.

Roy Batty ha dit...

Després de la marató sempre passa el que passa: http://www.youtube.com/watch?v=nHWuBBOTUjk . De totes maneres, crec que hi ha un problema quan entre ells no arriben ni a aguantar-se sense caure rodons: http://www.youtube.com/watch?v=hlFdhWULFio .

Roy Batty ha dit...

I en fi, per tornar al títol del post, un vídeo molt més real que el del King Africa.

sinfu ha dit...

tant rebombori pel Papa i no ha anat a València a trobar-se amb les falleres? segur que a en Long John no li ha agradat el detall...no l'heu vist al video vestit de fallera?

Roy Batty ha dit...

No, home. Si a València ja va anar-hi. Es va reunir amb dos milions d'ovelles en public i amb la fallera major de la Rita Barberà en privat.

Roy Batty ha dit...

Dues noticies sobre les que s'ha dit ben poca cosa (o potser és que no ho he llegit). La primera, sobre els límits del multilingüisme a la Unió Europea davant dels atacs al català dels espanyols i francesos amb el tancament d'emissores. I l'altra, l'intent de convertir els països catalans al tercermundisme utilitzant els fons europeus per l'Alta Velocitat. Per cert, algú pot recordar-me perquè no li vam tallar ... la barba al Marcelino Iglesias quan venia als cursos d'estiu d'estudis pirinencs fent-se passar per un tio de La Franja? Per cert, mireu-vos aquest vídeo.

sinfu ha dit...

El cas és que no tindran diners per foradar els pirineus...si no poden pagar els "pinganillos"per fer les traduccions simultànies del senat!!! i la meva mare fins i tot parlava aquest estiu als parents andalusos de que ja n'hi havia prou de pagar-los el beure! i ho deia en andalús...

Roy Batty ha dit...

I pensar que jo me'n vaig anar de birres amb el pallasso aquest d'en Marcelino quan era alcalde de Bonansa!

sinfu ha dit...

Ahir TV3 va fer un programa força intéressant: Nosaltres els valencians.