divendres, 19 de novembre del 2010

LA CRISI A CA´L SINFU


Amb tot l´embolic de la crisi a Irlanda i davant els constants rumors de l´imminent rescat dels mercats per part de la UE, el company Sinfu a preferit curar-se en salut i avançar-se muntant un nou negoci (després del fracàs del negoci del porc alal). De moment sembla que no li va malament amenitzant (que no amenaçant) batejos, casaments i comunions.El refotut del cas és que per engegar-ho ha embolicat a la tripulació de´n Flint amb l´excusa de reviure aquella gran banda: Mercator i cia. Així que entre "Cielito Lindo" i "Guadalajara", deixen caure un "No Plantes Ajos en mi Tumba" a ritme de Corrido.
D´altra banda corren rumors de que la crisi Irlandesa ve originada per la pasta que el gran filòsof Edward Bou va deixar a deure a en Sinfu...."y andele"...

3 comentaris:

sinfu ha dit...

Doncs si, ja ho veieu, la veritat és que vam intentar renegociar amb els bancs el deute de "l'amic" Bou, i pel que sembla tot va començar quan un banc helvètic l'hi va concedir un crèdit que havia de servir per pagar-me les putes samarretes, però l'Edu va gastar-se la pasta en una nit boja (a sobre ni ens va convidar) i va serguir demanant i demanant crèdits fins a dia d'ahir, que va ser reconegut a una oficina bancària de Cork on inyentava cobrar un xec de l'any 89....però no em negareu que ens ho passem bé fent de mariachis!

sinfu ha dit...

"que buena la nota que dio aquel trompeta" queda clar que el trompetista de la SC a un altre univers paralel és en Doc o en Hands....

Roy Batty ha dit...

Bonissim, Hands! M'he partit el pit de riure amb l'imatge. Encara que ...
Oouf! Quan he llegit lo del trompetista m'he posat d'un content de tenir una guitarra a les mans ... Dit això, afegir que estic content que na Maria Elena no surti a la foto!