dissabte, 20 de novembre del 2010

Rolex Learning Center - EPFL



.
L'École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) organitza uns cursos d'informàtica per nenes els dissabtes, a fi de sensibilitzar-les des de petites a seguir carreres de ciències i tecnologies. Avui he acompanyat Yaël al curs i he decidit deixar-me caure pel Rolex Learning Center.
Personalment m'he quedat bocabadat. Pufs per tot arreu (molts més que als vídeos que us passo) on els estudiants estan estirats amb els seus Labtops, de vegades discutint les classes o preparant els treballs de curs (sense crits!, of course). Taules i cadires per tot arreu amb una cafeteria central (més silenciosa que d'altres que hem conegut!) i d'altres bars satèl.lits. Sales per fer treballs de grup amb una certa intimitat (al primer video de 2'15" a 2'35"). Una biblioteca com deu mana. Sales d'estudi per la penya que fa recerca. I si res de tot això et va, com tot està emmoquetat i net com una patena, pots seure't o estirar-te on vulguis, Flipant de veritat! Jo he passat dues hores a una taula de la cafeteria satèl.lit que podeu veure al primer vídeo entre 1'40" i 1'50", llegint-me un llibre de Xavier Roig ("La dictadura de incompetència", ja en parlarem) i amb els Alps nevats a l'altre costat de la finestra. Ouffff! . Doncs això, que us passo dos vídeos: el primer amb un recorregut del RLC amb una Steadicam (els resultats d'aquesta tècnica no deixen d'al.lucinar-me), l'altre un recorregut de menys qualitat visual però amb un interviu del rector del politècnic i dels arquitectes del RLC. Que ho gaudiu com Bow mana!

5 comentaris:

sinfu ha dit...

collons! per un moment he pensat que era l'autònoma, però és que una cosa és el que ens agradaria i l'altre la realitat.

Israel Hands ha dit...

Buuuf!!no sé.Allò de la UAB representava potser un extrem i això l´altre.Allà li sobrava xivarri,però trobo que aquí li falta caliu.I no és que disfruti envoltat de merda,però em dóna la sensació de que aquest és un lloc fred i buit,on tothom va a la d´ell.Potser excessivament assèptic,no sé si m´enteneu.Potser fa inclús por,tot tant net,tant perfecte,tant ordenat,...

Israel Hands ha dit...

Per cert Sinfu,que t´has canviat la foto i no et coneixia.Que te la van fer mentre seguies les apostes hípiques a Ascott???

sinfu ha dit...

Estic seguint els aconteixements....i de moment no hi ha moros a la costa!

Roy Batty ha dit...

Ara es diuen així, les veïnes del davant de casa teva? Aconteixements? I els seus companys Coast Muslims? Va, Sinfu, que me sembla que, amb aquestes histories, no enganyaries ni al fill dels Ordoñez.