diumenge, 28 de novembre del 2010

neu de tardor ... [1]

Ja tenim aquí la primera neu d'aquest hivern. Després de haver estat nevant una miqueta cada dia des de dilluns (dimecres pel mati, a Olten, va caure també una de forta, però no va agafar), la nit de divendres a dissabte va fer força fred, -7°C a Lausana  (-26°C a La Brévine - Neuchâtel) i va a començar a nevar cada cop més fort fins ahir. Us passo dues fotos: una d'ahir, i l'altra d'avui, agafada des del jardí. En fi, res de l'altre dijous, si no és que els caps de setmana no fan passar tantes pales per allò de que la penya no treballa. Però en Isaac sí que treballava ahir, i va agafar un bus nou de gas que no tenia la mateixa força que els vells elèctrics per atacar els pendents: a la fi, ja a prop de casa, va decidir baixar-se i acabar caminant.
Es diu que el govern català està interessat en saber què ha de fer per  tenir les carreteres en el mateix estat que a Suïssa quan una situació similar arribi a Catalunya i ha enviat alguns observadors per informar-se.

6 comentaris:

sinfu ha dit...

calla tu que igual t'envien a un "burregu" que coneixem i que treballa a la chene!

Israel Hands ha dit...

De quin govern estàs parlant:de l´antic o del nou?

Roy Batty ha dit...

Ah! Perquè tu creus que el nou govern ho farà millor que l'antic? En matèria de nevades, a l'historia m'encomano. I en resposta al comentari d'en Sinfu ... Home, pitjor seria si enviessin l'amic d'en Long John, no? Calla, calla, que no vull cridar al mal temps!

Israel Hands ha dit...

Jo en conec un parell d´aquell cony de Departament que,en el seu dia,els van fer responsables de prevenció d´incendis de diferents àrees(o quelcom així):un a Tarragona i l´altre a BCN(si no és així ho rectifiqueu).Home,no és que tingui massa a veure,però ara que tornen a manar els de sempre igual els hi dónen un càrrec internacional.Tremoleu Universals!!!

Roy Batty ha dit...

Estàs parlant de Batman i Robin?

Israel Hands ha dit...

Ja,ja,ja,els mateixos.