dissabte, 23 d’octubre del 2010

homenatge als herois del mar ...

(Agència Antoni F). L'intrèpid Israël Hands ha hagut de tallar les seves vacances al poble de Sant Mateu (Baix Maestrat), poble d'una rica historia de càtars, germanies, maulets, liberals anti-carlistes,  i alt lloc de la CNT durant la revolució ...  vaja que els han caigut totes. 
I les ha hagut de tallar a causa "d'un temporal amb vent de gregal de fins a 80 km/h, ones de 5 metres i 175 mm.de pluja. Total, que tot ha quedat prou tocat i, com sempre, l´accés per la platja tallat", com li deia a l'enviat especial de GS News. En fi, que està clar que ara no té massa temps per passar-se per aquí, però us estarà d'allò més agraït si li feu arribar la vostra solidaritat al seu compte de resistència al Bank of the Bahamas International, Bank Lane, Woodstock Street, Freeport (Grand Bahama). Entretant, els companys de Geògrafs sense fronteres,  han volgut mostrar la seva solidaritat enganxant el vídeo: "Tio, no et queixis, que podria ser pitjor. I sinó, demana-li al teu pare, que va ser farero a Finisterre". Seguirem informant!

9 comentaris:

sinfu ha dit...

Encara em faràs plorar, pobre Hands...això de ser un esclau de les salines i de fer-ho tot a mà...

Roy Batty ha dit...

Home, ja ens explicarà com ha anat la cosa. Però per mi que la cosa té més a veure amb la sorra necessària per tornar a connectar les salines al continent que amb els sacs de sal.

Roy Batty ha dit...

Mireu, ja sabeu que a mi no m'agrada criticar els companys. Però entre els que son més falsos que un euro amb la cara de Popeye, i sempre estan prometent que han d'escriure i no ho fan, i els que figura que estan lluitant contra el mar i després se sap que s'ho estan passant pipa en festes decadents ... la veritat que no sé on anirem a parar.

sinfu ha dit...

A mi em sembla que o començem a baixar i proposem fer més manifestos als bars o potser millor tornar als emails...a no ser que...

Roy Batty ha dit...

Doncs jo estic pels manifestos. Clar que, en Long John va dir-nos que tenen una terrassa que està de puta mare i que na Ester segueix omplint la nevera de birres pel dia que'ns deixem caure. Vull dir que, si un dia en tenim prou de deixar-nos caure pels bars ... es faran un plaer d'acollir-nos. No sé, tu com ho veus?

Israel Hands ha dit...

Jo el que veig és que ja fa un munt de dies que na ester està omplint la nevera de birres,per què encara no l´hem pogut veure.O sigui que la nevera deu estar a rebentar.Potser sí que haurem de deixar-nos caure i donar un cop de ma per fer una mica de lloc.

Roy Batty ha dit...

Si, home ... Tu el que passa és que no saps què fer per no explicar-nos les teves aventures a La Banya. Vinga, home. Aviam si ens fas 5 cts del que va passar i del que t'ha tingut tant entretingut. Dit això, estic completament d'acord amb la teva aportació sobre crear una ONG "Esther Aid" on la missió sigui buidar-li la nevera i deixar-li en Sinfu dormint la mona al sofà de casa.

Israel Hands ha dit...

Doncs a les salines va passar el que passa sempre que hi ha temporal:accés impracticable (excepte en barca o nedant),escolleres trencades,inundació de les basses per la pluja(175 mm.en 30 hores)i per la invasió de l´aigua de la mar,pèrdua de concentració de les salmorres,...en fi,feina.Pero pelillos a la mar.I sobre la creació de l´ONG,crec que se li podria passar la pilota als Geògrafs sense fronteres,que darrerament no estan massa actius.

Roy Batty ha dit...

Va, home, Hands. No siguis així, home: http://www.youtube.com/watch?v=VhERJW3ftkw