dijous, 17 de febrer del 2011

Això si que es fred, companys!

Doncs d'això, que no us escolti mai més dir que si fa molt de fred, que si tal i que si qual ... He llegit a la xarxa que la noticia data d'una pila d'anys. I tinc els meus dubtes sobre la seva veracitat (la gent publica cada cosa ... mireu en Sinfu, sinó me creieu). Però , cas que fos veritat, tinc una curiositat malsana per saber què deuria ficar la família com epitafi a la tomba de la vella:  Del cielo cayó un pintor para pintar tu figura, pero no encontró pintura para tanta hermosura? En fi, quina mort més desagradable en una vila que, com podeu constatar en aquesta webcam, és guapa de collons. I què li donarien de menjar al Sant Bernard, que aquesta és una altra.

9 comentaris:

sinfu ha dit...

vols dir que no era la caca d'un astronàuta de l'Apolo XIII? o una tifa d'en Campillo quan va tirar de la cadena de l'avió que el transportava de Suècia a casa seva (ja sabem que estava enamorat del país pels arbres i no sé que més) i en la caiguda es va gelar i va matar la pobre dona? és clar, no podem acusar en Doc per que ell només va a la Patagonia...

Israel Hands ha dit...

Si,si Sinfu...amb la fresca que us està fent enguany ves vigilant a la Tilly i,sobre tot,que no pugi a la teulada.

Roy Batty ha dit...

Home, ben ensinistrats, els gossos poden fer un munt de coses. Jo, en canvi, apostaria per una foto de qualsevol dels presidents del govern espanyols.

Roy Batty ha dit...

Aviam, que ara resulta que no s'ha d'anar a Suècia per veure coses com aquesta. Podeu trobar-ne una de molt bona a una pàgina excel·lent sobre l'historia de Barcelona: explosió de merda, o una merda d'explosió? Per cert que n'hi una d'altra sobre l'historia de Catalunya que us aconsello vivament.

Roy Batty ha dit...

Hands, mira't aquest vídeo, aviam que'm dius ...

Israel Hands ha dit...

Doncs moltíssimes gràcies,Batty,per què m´has fet recordar que el meu avi Mateu va ser masover de Can Sòl de Baix des de mitjans dels 50´s fins al 1966 o 67 en que van enderrocar el mas.El meu havi m´hi va portar i va ser molt trist i impressionant,el vaure aquella grúa amb la bola de ferro foten-t´ho tot a miques...

Roy Batty ha dit...

No fotis! Tu també vas veure com el barri es transformava de rural en urbà? O quan vas conèixer el mas ja estava tot urbanitzat?

sinfu ha dit...

pobre tilly, ella no s'enfila a la teulada, però la mixa sí!

Roy Batty ha dit...

Bé doncs, amb les temperatures que teniu a Cork, jo crec que llavors amb un d'aquells paraigües de golf en tindríeu prou. Si és que, en aquesta vida, et pot passar de tot.