dijous, 20 d’agost del 2015

erdogan segueix fent el ridícul, enguany sense rajoy



El passat diumenge 16 d'Agost, durant l'acte d'inauguració d'una nova mesquita, s'havia previst que Erdogan seria el protagonista d'un alliberament de coloms i de perdius.

Com pots veure al vídeo, quan les pobres bèsties van veure la cara d'Erdogan, van decidir quedar-se a la gàbia. Erdogan va intentar fer-les sortir amb un paraigües que podria haver-li ofert un amic de Bulgària. Finalment, un esbirro es va introduir a la gàbia i va anar-li passant les bèsties perquè les anés deixant volar una a una.

Es possible que la delicadesa d'Erdogan intentant fent volar els coloms i la pinta dels seus sicaris fessin creure a una de les aus que allò pintava Club local de Tiro al Pichón. També que es digués que, com ningú li dispararia al capo, ell era el millor refugi que podia trobar.

Recordant la visita de Rajoy a Turquia, Erdogan i els seus es van dir que el ridícul no mata. I gràcies a una interpretació tirada pels pèls d'una sura de l'alcorà, van presentar l'acció desesperada del colom en un símbol que designava Erdogan com el califa escollit per Déu.

El problema ara és que els venedors de saquets de blat i veça de la Plaça Catalunya de BCN expliquen als banaus que si donen de menjar als coloms poden aspirar a les places de sultà o a la de visir.


  1. Bird lands on Turkish President Recep Tayyip Erdogan's head during mosque opening, The Independent, 16.08.2015
  2. Erdogan es atacado... por una perdiz, El Periodico, 17.08.2015