dimarts, 24 de novembre del 2015

die toten hosen - hier kommt alex



Avui vull compartir amb tu Hier kommt Alex: un vídeo d'un concert de 2008 interpretat 20 anys després de la sortida d'aquest vell tema de la banda de punk Die Toten Hosen. El primer single i la primera pista de l'àlbum Ein Kleines bißchen Horrorschau. Una lletra que'ns presenta d'Alex DeLarge, protagonista del llibre i del film A Clockwork Orange.

En fi, una canya de tema i de concert. Just per la curiositat, i de propina, et proposo veure els Die Toten Hosen en el vídeo oficial del tema 27 anys abans. Tot i que jo li prefereixo aquest vídeo, per les referències al film i per la lletra del tema. 

2 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Gran tema,si senyor.Tot i que el darrer vídeo que proposes està bloquejat.Ai,ai,ai,els drets d´autor.

Roy Batty ha dit...

Això de que certs vídeos estiguin bloquejats en uns països i d'altres en uns altres, m'ho haurien d'explicar un dia detingudament, aviam si ho entenc. Perquè, francament, si haguessin de bloquejar un grup alemany pels drets d'autor, me semblaria més lògic que el bloquegessin a Suïssa enlloc de fer-ho aquí. En fi, no vull passar el temps a buscar-li una lògica que segurament no té. Canviant de tema, content que t'hagi agradat!