diumenge, 23 d’octubre del 2016

la festa dels súpers: espectacle "tots junts"

Avui ha tingut lloc la festa entranyable dels súpers gràcies al patrocini de La Caixa i altres entitats bancàries. Una organització remarcable ha fet possible que tot es desenvolupés segons un programa escrupolosament preparat que ha tingut una resposta entusiasta amb pancartes al·lusives al treball dels organitzadors, fins i tot entre els membres del club que no havien trobat entrades per participar a l'acte.

La festa ha començat amb una divertida presentació de la biografia del testaferro de la famiglia i una explicació plausible dels seus deures amb els padrins. El testaferro ha fet riure molt als participants quan ha comentat les noticies publicades per l'agència GS, confirmant que no pateix d'estrenyiment crònic i que el seu semblant només respon a les necessitats de l'espectacle. El clímax de la seva intervenció ha arribat quan ha dit que: el grupo parlamentario socialista votará no en la primera votación de la investidura de Rajoy, para “mostrar nuestro rechazo frontal a las políticas del PP”. Pero 48 horas después, en la segunda votación para la que Rajoy ya sólo necesita una mayoría simple, el grupo socialista girará a la abstención, “para desbloquear la excepcional situación institucional que sufre el país”.

Hom ha pogut sentir un cert clima de decepció entre els participants quan un dels personatges més esperpèntics de la famiglia: Antonio Hernando, ha hagut de marxar just abans de la votació dels capos de les diferents famílies. També hi havia una gran expectació per escoltar al representant de la famiglia valenciana i comprendre perquè el que era bo a la riba del Túria, no ho era a la del Manzanares. Però el capo del País Valencià havia perdut els papers i va preferir deixar pas a la intervenció més esperada de la festa dels súpers.

I es que, malgrat que el comitè federal dels súpers va plorar el comiat de la Lila, i li agraïa que hagués deixat com record la transformació de Antonio Hernando en un elf fidel, tothom esperava amb nerviosisme la intervenció d'un dels personatges més malvats de la famiglia: Medussa.

Medussa va arrencar les rialles de la canalla quan va dir que venia d'un curs de formació professional que havia tingut lloc a Sant Feliu Sasserra i va ensenyar unes fotos que s'havia fet amb el testaferro i Antonio Hernando. Però, acte seguit, va fer plorar un nen baixet i amb ulleres quan el va amenaçar amb una escombra que portava per nom: 'expulsió'. Ho va deixar córrer quan va veure que a la majoria dels altres nens no els feia cap gràcia, i ho va intentar arreglar presentant una promoció de la Llibreta Estrella Super3 de CaixaBank, que només va despertar un gran interès entre els membres de la famiglia.

Els participants s'han mostrat molt més receptius però amb un comunicat de Perseo Sanchez qui, des d'una coneguda perruqueria, va escriure a Twitter: "Aviat arribarà el moment en què els membres del club recuperin i reconstrueixin el seu Club Super3. Un Club Super3 autònom, allunyat dels malvats, i on la canalla decideixi quin espectacle vol veure. Força". Acabarà el cap de Medussa a l'escut d'Atenea?