dimarts, 25 d’octubre del 2016

sobre les afiliacions massives al PSOE

A una entrevista exclusiva pel GS Magazine, un membre del secretariat d'entitats sadomasoquistes de Catalunya (SadoCat) declarava:  La idea va començar a seduir-nos quan van presentar Pedro Sánchez o Josep Borrell com els anti-sistema del PSOE. Va avançar quan Veronica Pérez va cridar: "Yo soy la única autoridad en el PSOE" i es va consolidar amb el putch organitzat per Susana Díaz al comité federal que va acabar imposant una gestora presidida pel fotogènic Javier Fernández.

Dos esdeveniments van resultar però decisius. La lectura de l'article Alianza Nacional, d'Enric Juliana:  "De dia, el PSOE hará una oposición dialécticamente dura, visible y gestual (...) De noche, convergencia estratégica en los tres o cuatro temas fundamentales".  I l'entrevista a Rodríguez Ibarra: “Que voten los militantes va en contra de la esencia de la socialdemocracia”.

Segons les declaracions d'aquest membre de SadoCat, les afiliacions en massa al PSOE dels seus seguidors es van produir quan la gestora de Susana Díaz va donar garanties als nous militants de que pagarien les quotes i s'encarregarien d'enganxar per les nits la propaganda electoral del partit amb candidats que podrien haver escollit, o no. En casos extraordinaris, haurien de trollejar en favor d'algun impresentable del partit, o no. També haurien d'assumir el menyspreu dels veïns i de la família, així com diverses agressions físiques a la feina, al carrer o al bar i lligar menys que Donald Trump al local del GLF de BCN. La gestora de Susana Díaz també ha donat garanties als nous afiliats de que qualsevol acte d'unió amb forces progressistes -que no fa sinó alimentar la confusió (Ibarra dixit)- serà castigat seguint les tècniques judicials internacionalistes de El Pixab. Altrament, els membres de la gestora de Susana Díaz valoraran molt positivament les reunions amb militants del PP i de C's, preferentment a l'orbita d'Io, oferint als participants entrades per veure en directe emissions com: Sálvame o Tu cara me suena.