dilluns, 31 d’octubre del 2016

salvatjada contra els follets irlandesos

desenes de cases de Leprechaun
amuntegades a la cuina d'en Sinfu
Diu la llegenda que'n Sinfu es passejava amb la cangreja pel bosc quan va trobar-se al davant aquesta magnifica col·lecció de rovellons. Però l'amarga realitat és que'n Sinfu havia llegit un article al Mirror sobre la pasta que es fan els nans a Irlanda, la cervesa el va portar a associar-los als Leprechaun i va començar a escorcollar les seves cases a la recerca d'olles plenes de monedes d'or.

Veient que era més difícil trobar una olla plena de monedes d'or en un rovelló que un asiàtic a la sèrie Inspector Barnaby (eng. Midsomer Murders), en Sinfu va decidir menjar-se les cases dels follets amb un xic d'all i julivert.

Els desnonats, totalment desesperats, van subestimar la capacitat que'n Sinfu té per dormir al bell mig de qualsevol enrenou, però segueixen intentant fer-li la vida impossible, retransmetent-li cada nit les sessions de footing de Rajoy i vídeos de la tv de libertad digital. Jo vaig suggerir a en Sinfu que es disculpés amb els nans i que els apuntés a la promotora de habitatges d'Ada Colau. Però com s'ha negat a fer-ho, només me queda recordar-li allò que'n Makarios ens deia sempre abans dels exàmens de mates: Mors omnia solvit.

1 comentari:

sinfu ha dit...

Ara que ho dius, em sembla que sí que hi havia algun Leprechaun entre els rovellons, però se'ls va menjar la gata. Els rovellons, boníssims, tu.