dimecres, 2 de novembre del 2016

escòcia podria quedar saturada d'escocesos



Un postdoc català casat amb una escocesa ha aprofitat una visita a la seva família política per passar-se per l'Institut d'Investigació Antropològica de Butley Down, referència mundial en els canvis de nacionalitat, i apropiar-se d'una vella investigació secreta que analitza el canvi massiu de nacionalitat de nombrosos anglesos transformats en escocesos a una velocitat que supera la del canvi de fidelitats polítiques d'Antonio Hernando. 

Com ja et pots imaginar, els serveis secrets britànics sospiten des de fa temps que es tracta d'una maniobra nacionalista destinada a capgirar el resultat d'un nou referèndum. 

Raül Romeva, responsable del Foreign Office català, ha fet una crida a l'esperit nacional del postdoc català perquè faci arribar aquest estudi als serveis d'intel·ligència de la Xene abans que el tribunal constitucional acusi d'alta traïció els seus membres. O abans que les TV nacionalistes espanyoles recordin aquest sketch de Monty Python i facin una de les seves casposes adaptacions pel cas català.

De totes maneres, el postdoc afirma que vol analitzar personalment i en detall l'estudi. Car sospita que la Internacional Egarenca l'ha utilitzat per infiltrar-se criminalment als centres de poder de Sabadell. I si no saps de què va la cosa, a mi no m'enredis i li demanes al Sinfu.

1 comentari:

sinfu ha dit...

Jo l'únic que puc dir són les instruccions que m'ha donat el Molt Honorable Raül Rovema: "Ni confirmo ni desmenteixo". Ara, el que et puc dir és que el video és genial!