dimarts, 15 de novembre del 2016

Rivera i la política energètica de Trump

Albert Rivera entrevistat pel GS
En una entrevista concedida al GS, Albert Rivera ha denunciat que les acusacions dels medis de comunicació espanyols contra la futura política energètica de Donald Trump no són res d'altre que una nova campanya mediàtica contra el partit que lidera.

Albert Rivera ha confirmat que la política energètica de Donald Trump respondria a les 'exigències' de C's i estaria basada en l'acord que aquesta formació, junt amb el PSOE, van signar amb la patronal Carbunión i els dos grans sindicats de la mineria: UGT i CC.OO.

Un acord que defensaria la necessitat de garantir la prosperitat de les comarques que acullen les mines de carbó i aquelles on es procedeix a la seva combustió per a la producció d'electricitat. Una de les peces mestres d'aquest acord seria la d'imposar una taxa al carbó estranger, de tal manera que les elèctriques es veurien obligades a comprar l'autòcton, garantint així els llocs de treball i la independència energètica del país.

Durant l'entrevista, Albert Rivera també va dir-nos que, quan va acabar de prendre nota de les exigències de C's, Donald Trump també es va interessar per les tanques de Ceuta i de Melilla per aturar el flux d'immigrants. Rivera va informar Trump que l'estat Espanyol lidera i exporta la construcció de les tanques anti-immigrants a Europa i que el podria posar en contacte amb una empresa de Màlaga que es l'única del continent que fabrica concertines, els filferros amb ganivetes que coronen i envolten les tanques.

Els medis de comunicació espanyols, que es passen el dia criticant la política d'altres països en el tracte dels immigrants i que mai van mostrar un gran interès per quina seria la política energètica en un govern de coalició PSOE-C's, ni tampoc sobre la catàstrofe anunciada des de fa anys a la central nuclear de Cofrentes (just per posar un altre exemple), segueixen criticant de manera vehement els perills ambientals que comportarà la futura política energètica de Trump i el drama humà que representarà la construcció de la tanca a la frontera amb Mèxic.

Entretant, els treballadors blancs nord-americans segueixen fent prova de la seva xenofòbia i no mostren cap interès per llegir una sola línia del que puguin publicar sobre el seu país els diaris espanyols.