dijous, 3 de novembre del 2016

desde chile con humor



Amb motiu de la seva darrera expedició a les glaceres andines, en Doc va aprofitar per comprar una pila de videoK7's d'una vella emissió d'humor a la gasolinera que hi ha al davant de la Pensión Lily. L'emissió portava per nom 'Jappening con Ja' i pots trobar alguns dels seus sketches en aquest vídeo. Cas que t'interessi, pots demanar-li a en Doc que't faci unes copies.

5 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

Justament el 3 de desembre l'Assun i jo agafem un avió amb destinació a l'aeroport Comandante Benítez. Tornem al Prat el dia de nadal, després d'haver visitat (si tot surt bé) una mica del nord i una mica del sud (glaceres andines incloses). Intentaré enviar alguna notícia des d'allà durant aquests dies (però no prometo res).

Roy Batty ha dit...

En primer lloc, gràcies per resumir, Doc. Vull dir per estalviar-nos la descripció de Wikipedia: El Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benítez o simplemente Aeropuerto Arturo Merino Benítez (AMB),también conocido como Aeropuerto de Santiago-Pudahuel, .... Altrament, no pots ni imaginar el greu que'm sap que només puguis anar una mica pel nord i una mica pel sud (4'500 miserables km de distància?). En fi, conyes apart, mira almenys d'enviar alguna foto que poguem penjar i passeu-vos-ho d'allò més bé.

sinfu ha dit...

Jo vull una foto de cada zona que es correspongui amb cada regió bioclimàtica, i una postal, si pots, vaja.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Hòstia! Tota la vida enganyat, pensant-me que el Benítez era comandante i resulta que només era Comodoro... que com que no vaig fer la mili en el seu moment (ni en cap altre) tampoc no sé què és més important...
Doncs rectifico: l'Assun i jo, amb la Mar, arribem a l'aeroport de Santiago de Chile el dia 4 de desembre i en marxem el dia 24 de desembre (les dates no són contradictòries amb el comentari anterior)
Rebudes les peticions (afotos, postals...) es farà el que es podrà!

Roy Batty ha dit...

Aviam, que resulta que'n Llobarro Hands pateix d'una afonia digital que fa que no arribi a comunicar més que a través d'emoticons al whatsapp, quan troba la força i les ganes de fer-ho. Espero descodificar correctament el seu darrer missatge, en el que't demana que li portis un barret dels Andes, un ponxo i una flauta per poder fer un espectacle i pagar-se unes birres als bars del poble. I si no pot ser, diu que es conforma amb un barnús de la pensió Lily per fardar a la sauna i unes quantes closques de navalles, cloïsses i escopinyes de Magallanes. De totes maneres, jo crec que si li portes la recepta del Milcao i li prepares un sopar a casa t'estarà ja més que agraït. Ja saps que'n Hands és bona gent. I consti que no ho dic per acusar de res en Sinfu.