dilluns, 23 de març del 2009

Ireland 17 Wales 15 Grand Slam!!!!!!!!





(Del nostre corresponsal especial d'esport a Irlanda i especialista en rugby Ed O'Bou) Ehhh penya, ahir vaig cel.lebrar amb en Sinfu i una penya d'Irlandesos com "The boys in green" aconsseguien després de 61 anys el grand slam al sis nacions de rugby. Al Henchys el personal va xalar entre pintes de birres de tots colors. Jo no entenc massa l'anglès però m'ho vaig fer per beure tota la nit per la patilla! En Sinfu em va presentar alguns amics i al final del partit vam fer festa grossa pels carrers. Uns paios van començar a jugar a rugby davant del pub i m'hi vaig afegir, i en veure la meva samarreta vermella van pensar que era de Wales i em vam fotre de pinyus!

4 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Ja,ja,ja...pobre O´Bou.Iep Sinfu,t´he de dir que la tia Emma i jo vam seguir el match recolsant incondicionalment al Irish Team.Només de veure que el Galesos només eren capaços de marcar a còpia de tirs de càstig que s´inventava l´àrbitre...brrr!Sort que al final tot va acabar com havia de ser.Salut irlandès!.

Fluvià Rivers ha dit...

Molt content per la victòria!! Per celebrar-ho!! Vaig veure les imatges per televisió!! També van sortir imatges de diferents pubs de Barna i la gent xalava!! En fi...que la gent estava contenta!!

Salut i birres!!!

sinfu ha dit...

Va ser memorable. Feia dies que no veia la gent tant contenta, i no de cervesa exclusivament. Em sembla que aquest cap de setmana juga Irlanda contra Bulgaria pel mundial. Aniré el dissabte al Henchy's a veure el partit. Si us animeu hi ha vol de bcn a Cork divendres! Jo pago la birra.

Israel Hands ha dit...

Que pregunto jo si ho deuen fer per algún canal d´esports internacional...