dijous, 26 de març del 2009

Roy Batty a l'Argentina






       Les evidències són correctes i reals. En Roy és a l'Argentina. Sembla ser que la seva carrera com a còmic no ha funcionat i després d'uns talls de xurrasco i bon vi del país d'un familiar llunyà de l'Esther,  va decidir viatjar a la Patagònia escoltant en Jorge Cafrune i adoptant el seu look però fent música rap. Senyor senyor...seguirem informant.

11 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Ni Argentina ni hòsties, que tinc a les famílies Hands i NoDoyUna a casa!!!! Quina super alegria i quina llàstima no tenir ningú més. Una abraçadota.

sinfu ha dit...

Quantes vegades t'he de dir que no beguis tant....A casda teva a Suïssa? Tiooo com és això???? Poseu alguna afoto a la web....vull saber més!!!!!!!

sinfu ha dit...

M'estàs prenent el pel tros de maricón?

sinfu ha dit...

que cabrón que ets...

Roy Batty ha dit...

Que no, tio! Que estan aqui. Bé, ara mateix no estan a casa, sinó a un alberg de jeunesse. Ara me dutxo i els vaig a buscar. Ens prendrem una fondue a Gruyères aquesta tarda a la teva salut. Una abraçada.

sinfu ha dit...

Mes que el geograf solitari el geograf silencios...apa que tambe diuen res aquests bandarres...bona fondue i ja m'explicareu.

Fluvià Rivers ha dit...

Jo hauria d'estar-hi també...en fi. Ho deixarem per una altra ocasió!!! Senyor Roy disfruta i a passar-ho bé!!!! Una aBARÇAda!!!!

Roy Batty ha dit...

M'he tornat a mirar el bescanvi de missatges i no puc sino confirmar una cosa. Sinfu, ets un cabron! Me vas fer passar una mala estona que pa què. Me vas fer sentir fatal. A tu també en tinc una que t'he de tornar, pero encara no he pensat gaire. La dels 50 kg de sal, si. En Mateu ja es pot anar preparant ... Vinga, una abraçadota a tots. I moltissimes gracies per tot. No ho oblidare mentre visqui (Des del Palau de Congressos de Ginebra, tios)

Roy Batty ha dit...

Pepo ... la teva foto ... ejem ... No sé si ja t'ho han dit, pero ... crec que't sembles a un personatge de El Jueves, en "Olegario Gandaria, profesor de secundaria".

sinfu ha dit...

Pepo, en Roy te raó però tu també ets professor de secundària...et passen les mateixes coses a l'institut que al'Olegario?

Fluvià Rivers ha dit...

Ostres!!! Desconec que li passa a l'Olegario...Si es refereix a que les alumnes van boges darrera meu...doncs tenim un punt en comú!!! Jaja!! Ja investigaré qui és aquest personatge o feu-me cinc cèntims!!!!
Des d'Olot i amb el túnel de Bracons obert i polèmic i el paissatge de la vall d'en Bas que passeu unes bones vacances!!!!!

Salut i República!!!!