dimarts, 31 de març del 2009

Sort que al Hands no li va passar això amb la Moritz

Camarades, no sé si heu sentir parlar mai dels universos paral.lels, però si de veritat existeixen això és el que podria  haver passat o ha passat depenent és clar que en Hands hagués o hagi  anat a Helvècia amb dues caixes de Heineken...

13 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Doncs no creguis que stava massa tranquil,no.No sé com està la legislació,però crec que d´Andorra només pots portar 1 litre d´Alcohol per persona...i nosaltres duiem 16 litres de Moritz.Però l´objectiu el vam cumplir i van arribar al lloc.

Pierre Nodoyuna ha dit...

mastàs dién ca vau vaní par andorra? (Ostres, guai això del llenguatge asilvestrat, no?)

Israel Hands ha dit...

Nooo,vam venir per La Jonquera.Això d´Andorra era un exemple.
M´ha costat endevinar qui havia escrit aquest comentari en llenguatge asilvestrat;per un moment pensava que era al patatabrava...

Roy Batty ha dit...

Des del Palau de Congressos de Ginebra, on estic seguint un seminari Microsoft (si, val, m'he escaquejat un moment).... Una abraçada a tots. Als que hi ereu i als que, pel que sigui, no vau poder venir. Gracies, tios. Encara flipo.
I ara passem a les coses serioses: si no rebo cap visita de la tripulacio d'el Flint d'aqui a l'estiu, que ningu cregui que trobara una sola ampolla de Moritz si me ve a veure.

Israel Hands ha dit...

Sort que especifiques on ets:per un moment he pensat que la sobredosis de Tullamore de Diumenge a la nit t´havia fet sortir tots els algoritmes al revés...o doblats,i ho estaves apanyant.
La presentació del seminari us la ha fet Mr.Gates?

Roy Batty ha dit...

Mr. Gates? No, més aviat no. Una mena de vietnamià que explica uns acudits horribles i que només el fan riure a ell. Bé, aquest és el jefe. Després hi han tres sales de conferencies on cada hora hi ha un seminari que porta una gent diferent. La gran classe, tio. Menjar i beure a discrecio. Hi ha els tarats i tarades que s'ho prenen tot en serio, pero guanya la penya que esta de conya. Aixo si, estem aprenent moltes coses i veient coses al.lucinants que esdevindran normals per tothom en un o dos anys.

Roy Batty ha dit...

Ah! Se m'oblidava, aviam si aquesta tarda o a la nit trobo un moment per penjar les fotos d'en Dr. Sito i compartir-les amb els presents, pero tambe amb els absents.

Israel Hands ha dit...

Vnga doncs,que les espero en candeletes.I ja ens faràs cinc cèntims de per on anirà la tecnologia,o és top secret?

Pierre Nodoyuna ha dit...

Jo pensava enviar-les en sengles cd's a La Ràpita i a Cork, però no tinc les adreces, si me les passeu per si falla la tecnologia suïssa... Per cert, vistes de nou i amb una mica de calma, a part de moltes de repetides n'hi de desenfocades, mogudes, fosques, cremades... Un desastre! Renuncio al nomenament -afortunadament mai consumat- de fotògraf oficial del bloc...

sinfu ha dit...

Hòsties Roy, t'apuntes a totes les festes on hi ha menjar (és bo?) Portes corbata? i que és això del que passarà en un omdos anys????

sinfu ha dit...

Em sembla que de sobredosi de Tullamore rien de rien eh? si només vam fer dos traguinyols petits!!!

Roy Batty ha dit...

No, tios. No us puc dir res perquè llavors sabríeu tant com jo i us hauria de matar. I com sou els millors amics que tinc ....
I la corbata ... de vegades me toca ficarme-la. Però no a un seminari d'informàtics, home. Per exemple, deixant-nos de banda a nosaltres, hi havia un parell que anaven amb xancles. Un negre que semblava Mr. T (el del equipo A), etc.

Israel Hands ha dit...

Només dos traguinyolets de Tullamore,eh?voldria veure el nivell de l´ampolla.