dimarts, 25 de març del 2014

mongòlia: el musical

Fa una pila de dies que El Plural informava que Hola havia exigit a la revista Mongòlia retirar un exemplar que podria perjudicar l'imatge de la primera per l'emulació de la seva tipografia (#HolaquierecerrarMongolia)

Però jo volia parlar de Mongòlia. Que, a una entrevista a rtve.es (!), coincidint amb la presentació de El libro Rojo de Mongolia, els seus autors definien així: "Somos una revista de izquierdas y atea y tratamos de actuar como tal. No engañamos a nadie. Y también somos no nacionalistas, pero ni de España ni de otras nacionalidades. De ahí que en nuestra portada ponga una grande y puta… y Ramoneta

Ara bé, si la portada de l'Infanta pot considerar-se genial, a mi la que'm va arribar al cor va ser la de 'España tiene una salida (Barajas)'. Per cert, que el 25 de Maig es deixen caure per BCN amb un musical que una critica de El Confidencial descrivia així: ¿Qué pasa cuando la Revista Mongolia se plantea un musical sobre España? Que nadie canta, pero todos dan el cante. ¿Qué sucede cuando el día del estreno de la obra un juez imputa a la infanta Cristina? Que el espectáculo está garantizado.

Doncs ja saps. Si no vols perdre't el musical de Mongòlia el diumenge, 25 de maig de 2014 a les 18h al Casino de l'Aliança del Poblenou de Barcelona (Rambla del Poblenou, 42), un euro més car que a Madrid (aquest país, és que no te arreglo, eh?) punxa aquest enllaç.  I si vols deixar-te caure per la revista, punxa aquest enllaç.

1 comentari:

Roy Batty ha dit...

Potser que Barajas sigui la única sortida que li queda a Espanya. Però no acaba de tranquil·litzar-me quina és la única sortida que CiU sembla veure per l'economia catalana!