dilluns, 29 de febrer del 2016

rompicoglioni: pino maniaci contra la màfia



Un home contra la màfia. Al cor de Sicília, on la màfia campa al seu aire, un home manté viu un canal de televisió familiar que s'ha convertit en la veu més directa i crua contra la corrupció i el crim organitzat. La Vall de Jato segueix la vida diària de Pino Maniaci, periodista fet a si mateix, que ha convertit la seva existència en una croada per alliberar Sicília de la màfia, gràcies a l'ajuda de la seva dona i els seus fills.

diumenge, 28 de febrer del 2016

sarah jarosz - come on up to the house



Bluegrass del bo amb una altra texana que'm té robat el cor musicalment parlant: Sarah Jarosz [home, wiki, facebook] que sembla que l'any passat corria per Badalona amb Sara Watkins i Aoife O'Donovan en el marc del tour que porta el nom d'un tema de John Hiatt: Crossing Muddy Waters.

dimecres, 24 de febrer del 2016

el gran lebowski: el sentit de la vida



Perquè és una de les millors escenes de la historia del cinema, heus aquí una reposició d'una vella entrada d'aquest blog: Memento, homo, quia pulvis es, et in pulverem reverteris (21.12.2012)

dimarts, 23 de febrer del 2016

good will hunting (1997)



Una escena inoblidable d'un molt bon film: Good Will Hunting amb un guió escrit per Matt Damon i Ben Affleck, que va obtenir un Oscar.

dilluns, 22 de febrer del 2016

el apocalipsis español



Así en el cielo como en la tierra (1995), una comèdia espanyola dirigida per José Luis Cuerda, en una de les escenes més surrealistes del film.

Bé, he de reconèixer que la escena de l'ateu que arriba al cel i no li dona la gana de quedar-s'hi, tampoc està malament. Ara que, la de Déu llegint a Nietzsche i a Sartre també té una càrrega brutal de surrealisme. Sobretot quan Déu reflexiona a la idea de fer-se ateu !!!

dissabte, 20 de febrer del 2016

des de cuba amb pepe mujica



Pepe Mujica, brutal com sempre, entrevistat per la televisió publica cubana (si, val, no hi ha cap altra ... no et perdis les pauses 'publicitàries'!).

Algunes perles de l'entrevista que pots trobar resumida a una publicació força interessant, Iniciativa Debate (2016) Entrevista. Pepe Mujica: “Los únicos derrotados son los que bajan los brazos, los que dejan de luchar. 30/01/2016.




Primero, eso del poder es complicado. Ser presidente es en todo caso sentarse en un esquinita del poder. Ningún presidente del mundo actual puede considerarse dueño del poder. El poder es una cosa mucho más vasta, que nos trasciende en sociedades donde la riqueza está muy concentrada, donde hay una globalización creciente que hace que decisiones tomadas a miles de kilómetros repercutan en el país. Entonces, lo primero es ser un poquito más humilde.
El verdadero liderazgo es aquel que hace pensar, o que lo provoca y llena de interrogantes. Naturalmente, desde el punto de vista nuestro, el que cultiva esperanzas. El horizonte no puede ser el egoísmo. El horizonte tiene que ser permanentemente la apuesta a una esperanza creativa, y que tiene que ser en el fondo positiva. Eso no quiere decir que la concretemos a la vuelta de la esquina, pero si vivimos sin esperanza no tiene sentido la vida.

Por ejemplo, lucho por trabajo para la gente de mi pueblo como presidente, y le tengo que dar ventaja a las inversiones que vienen de afuera. Y tengo que hacerlo porque tengo que generar trabajo para mi gente. Pero le estoy dando ventaja a los que ya tienen muchos recursos económicos, con lo cual estoy ayudando a la concentración de la riqueza. De ese círculo infernal no se puede salir así como así, y hay que ser consciente de ello.

Cuando tengo que salir a buscar inversiones afuera. Porque tengo que invertir para movilizar la economía de mi país y para darle trabajo a mi gente, estoy ayudando al enriquecimiento de gente que ya es rica.

Esto es lo que quiero transmitir: no somos tan fuertes como podemos pensar; ni tan independientes.

Yo soy de los escalones más pobres de lo que se puede llamar una clase media incipiente. Y me formé en mis barrios rodeado, me crié en un lugar donde morían las chacras y venían los solares de la vieja clase obrera, de sindicatos anarquistas y gorda de cuero. De los que hacían quintitas con una pala y se pasaban 20 años para construir una casa de a poco. Esos recuerdos no existen más: ni existe la gorda de cuero, ni las tradiciones libertarias, ¿verdad? Se fue.

divendres, 19 de febrer del 2016

els amics de les arts





En atenció a una part del nostre public, al que no sempre coneixem i al que res devem, canvi d'estil musical amb Els Amics de les Arts (home) (wiki) i les seves lletres brutals sobre el sentit de la vida. I cas que no et diguin res (que ja seria rar!) sempre pots passar-te per la guia gastronòmica de la seva pàgina.

dijous, 18 de febrer del 2016

L9. una línia de metro única al món

Vivint a un país que enguany ha publicat un excedent de més de 2 miliards als comptes de la Confederació, que ha construït el tunel del Gothard i vivint a una vila on tenim un metro sense conductor des del 2008, salvant desnivells de més del 12% en alguns dels seus trams, no puc mirar-me sinó amb una certa fatiga tota la hipocresia del show mediàtic que s'ha creat al voltant de la inauguració de la línia 9 entre l'Aeroport i la Fira.


Des del chauvinisme de la TV local amb programes com: L9. Un metro únic al món, fins a la visió dels polítics matant-se per sortir als diaris i a les TV el dia de la inauguració. L'Espanya de sempre en versió regionalista, reemplaçant el caudillo i els seus embassaments (Ui, perdó, volia dir pantans) per una altra penya responent amb un "Presente!" nacionalista a les ordres de John Hoffman, el president de GSMA, la organització que es troba darrera del Mobile World Congress, que havia exigit ja en el 2013 que l'arribada del metro a la Fira era imprescindible per a tots aquells que no es desplacessin en limusina.  I es que, sinó s'inaugurava la línia GSMA podria no seguir apostant per BNC i, com deien amb finesse a El Periódico: ciudades como Viena o París babeaban por arrebatarle este acontecimiento internacional a Barcelona. Es possible. En tot cas a Ginebra, que era on es celebrava el MWC abans que a BCN, no els enyoren gens ni mica  des de que la vila va decidir no sotmetre's a les seves constants exigències.

I què més dona si el trajecte de la línia de metro et pren 1h davant dels 25' que't pren en bus anar des de la plaça Catalunya fins l'aeroport (ho diuen a l'Ara)?

Els que no estan contents són els espanyolistes. A l'extrema dreta et surten amb que si el cost final de la línia ha duplicat el cost de l'AVE a Madrid, o que si, a més del deute, la Generalitat estarà pagant a les empreses privades entre 200 i 300 milions anuals durant 30 anys per la concessió de les estacions de la línia (estiguin o no utilitzades). A l'extrema esquerra que si la Generalitat de Catalunya va invertir entre 2003 i 2014 el doble en la nova línia de metro que en Salut (6.351 millones, frente a los 3.001 destinados a Salud y Bienestar Social y los 3.857 a Educación y Cultura). Clar que, en el fons, no diuen res de diferent del que hom pot trobar en publicacions com elcritic.cat: El nyap de la línia 9 del metro: costos per triplicat, estacions privatitzades i anys de retard, 09.06.2015.

A la premsa catalana fidel a JxSi hom no troba gran cosa d'altre que no sigui l'auto-bombo ditiràmbic de sempre (el contrari seria una traïció a la futura república!). Cal anar als articles d'opinió o a les cartes dels lectors per tornar al vell mantra del Madrid ens roba i la comparativa de les inversions de l'estat a Madrid i a Catalunya. Sense que ningú es plantegi que el problema no és el que l'estat hagi deixat d'invertir a Catalunya, sinó el que s'ha invertit a Madrid (si no veus la diferència, tens un problema greu). Sense que ningú no es plantegi quan ens costa (a nosaltres i a les futures generacions) seguir amb aquest joc idiota de passar-nos la vida imitant a Madrid. Sense que ningú es plantegi on estaran John Hoffman i el MWC d'aquí 30 anys, quan encara se segueixi pagant el que ha costat aquesta línia. Sense que ningú es demani de què reien Oriol Junqueras i Ada Colau. Finalment t'estalviaré la resposta a la pregunta de què feia l'egocèntric d'Artur Mas a les fotos sinó s'havia invitat a Pujol, Maragall i Montilla: tothom la coneix, tothom el coneix. 

dimecres, 17 de febrer del 2016

la gran qüestió sobre la vida, l'univers i la resta



Fa uns dies, en un article que portava per títol: punk, biopunk i altres ciències et presentava un periodista i divulgador científic que m'agrada seguir: Javier Yanes.

Quan vaig passar-me pel seu espai a twitter vaig llegir una presentació de sí mateix que no va deixar-me indiferent:  

Sigo preguntándome qué hago yo aquí (en Twitter, en el periodismo, en este país, en la sociedad, en la vida...). Pero cuando veo a mis hijos, me acuerdo.

Una presentació que va donar-me peu a escriure aquesta entrada. 

I és que, malgrat que les dues pàgines més visitades d'aquest blog puguin fer pensar el contrari [1][2], tothom sap que la majoria dels nostres lectors continuen demanant-se cada dia pel matí quin és el sentit de la vida, de l'univers i de tota la resta. Bé, en realitat és més probable que s'ho demanin al vespre, a la barra d'un bar, sota la freda indiferència de l'enèsima cambrera a la que han intentat oferir una nit de brasa anestesiant.

Els nostres lectors que, amb tota seguretat, també ho han estat abans del llibre de Douglas Adams: Guía del autoestopista galáctico (1979), recordaran  que Slartibartfast va presentar a Arthur la historia d'una raça d'éssers pandimensionals que buscaven el sentit de la vida. I que per respondre a aquesta qüestió, van construir 'Pensament Profund', un super-ordinador que s'identificava a si mateix com el segon millor computador de l'univers. I si no se'n recorden, que deixin de dissimular i es mirin aquest vídeo!.

Ara que la majoria ja s'ha mirat el vídeo, també recordaran que quan se li preguntava a 'Pensament Profund' per la «resposta definitiva» (al sentit de la vida, l'univers i tota la resta) el superordinador argumenta que necessitarà set milions i mig d'anys per a respondre-la. I també recordaran que, després de passat aquest temps, la resposta és 42. I que, incomodat per la perplexitat dels seus creadors davant d'aquesta resposta, 'Pensament Profund' es rebota dient que el que han de descobrir és la «pregunta definitiva».

De totes maneres, el més divertit ja fora del cinema va ser el freaky-show que es va organitzar al voltant de la resposta: el numero 42, sobre els múltiples significats del qual pots repassar un article a la versió del wiki en anglès. La comunitat freak es va llençar a publicar un munt de teories abracadabrantes al voltant de la resposta, unes més delirants que les altres, sobre bases científiques que tenies interès a fer veure que entenies si no volies passar per un ruc, i que trobaràs ben documentades a la versió del wiki en anglès, junt amb altres teories només aptes per freaks.

I com tothom està obligat a tenir una opinió, encara que no sàpiga del que parla, jo vaig adherir-me de manera vehement a l'explicació de que 42 era el número amb el qual Déu crea l'univers segons la tradició cabalística hebraica. I acte seguit justificava amb ardor aquest punt de vista amb una serie de histories que havia memoritzat de no sé on i que avui pots trobar a wikipedia. Retrospectivament no estic orgullós del que vaig fer. Però quan els freaks interpretaven que estava pitjor que ells i que entrava en un terreny que fins i tot ells desconeixien, me deixaven en pau: i aquest era l'objectiu!  Perquè te n'adonis de fins on podia arribar el deliri en aquells temps -força justificat si tenim en compte el que passava al món exterior-, afegir que fins i tot la banda Level 42 es va inspirar per trobar el seu nom en el llibre de Douglas Adams (la banda i el llibre van sortir el mateix any) .

L'intriga pel significat del numero 42 era tant gran que els periodistes no deixaven en pau Douglas Adams demanant-li perquè el va triar com a resposta. Afortunadament, la versió del wiki en francès ens dona la més plausible de les respostes: El 3 de novembre de 1993, Douglas Adams va respondre així al grup de debat alt.fan.douglas-adams: "La resposta és molt simple. Era una broma. Havia de ser un numero ordinari i bastant petit, i vaig triar aquest. Representacions binàries, la base tretze, els monjos tibetans, tot plegat no té cap sentit. Em vaig asseure al meu escriptori i, mentre mirava al jardí, vaig dir-me: 42 anirà bé. I així el vaig escriure. Fi de la història."

La versió del wiki en francès acaba afegint que: Hi ha filòsofs que afirmen que Douglas Adams només pretenia mostrar que l'ésser humà es passa la vida fent-se preguntes estúpides per coses per les que no hi ha cap resposta. Sense voler molestar l'amic Yanes, és la versió oficial aprovada per la permanent del Politburo del GS i ratificada ulteriorment per una enquesta entre els nostres apreciats lectors.

I cas que aquesta resposta no t'acabi de convèncer, agafa l'iPhone que tinguis més a prop, demana-li a Siri per quin és el sentit de la vida i ja me diràs què és el que t'ha dit. Clar que, per fer-te una idea aproximativa del que podria ser la veritable resposta, millor li demanes a Ok Google. O encara millor, passa't uns dies de vacances a la Corea del Nord Kimunista (pel nom de la dinastia dels Kim) amb un tour operator local i estic segur que tornaràs amb un bon munt de respostes a les qüestions que no has de perdre el temps en posar-te.

dilluns, 15 de febrer del 2016

la brasa strikes again

'jo vaig dir-li a Colon on trobar Amèrica'
El fèiem a Jan Mayen. Però els habitants de l'illa li van pagar un bitllet d'avió perquè tornés a casa el més ràpidament possible: per raons humanitàries, van dir, sense precisar quines. Doncs res, que ha tornat i no deixa de donar la brasa sortint a la TV (ja sabeu quina) inaugurant tot el que s'hagi d'inaugurar i donant la seva opinió en plan: m'agrada que'm faci aquesta pregunta.

Nosaltres estem angoixats perquè sabem per fonts indignes que Artur Mas ha contactat en Sinfu per demanar-li que li faci una entrevista informal per publicar-la al GS. Hem volgut confirmar-ho, però en Sinfu, que ara es pren pel David Fernández de la CUP, ens respon amb aquesta paraula: Speculum. Diuen que és molt més fàcil de des-codificar que Indesinenter, però la veritat és que no arribem a traure l'aigua clara.

En fi que, guanyats per la desesperació, havíem pensat en fer una vaga de fam a l'Escola Pia del carrer Diputació de BCN. Però finalment hem decidit fer-la a les Escoles Píes del carrer Balmes, que és on, segons Vanity Fair, Artur Mas va a missa dominical. Més que res, per intentar fer comprendre a Artur Mas que si en Joseph Ratzinger que, com el seu predecessor, tenia línia directa amb Déu, s'ha pogut eclipsar i deixar en pau al Papa Francesc, ell també podria buscar-se la vida amb els seus  amics i deixar en pau la penya del GS. I ja que hi som, pel mateix preu, deixar de donar la brasa per TV (ja sabeu quina, tot i que no és la única TV on dona la brasa).

I pel que fa al Sinfu, intentarem fer-li comprendre que si un individu com en Josep Rull ha arribat a ser conseller de la Xene, malgrat els seus handicaps en competències socials i professionals, no hauria de desesperar en poder arribar a la més alta magistratura de la futura república.

dissabte, 13 de febrer del 2016

punk, biopunk i altres ciències



Per acabar amb el tema d'aquesta setmana, dedicat a tot allò del que amb tota seguretat no es parlarà a l'exposició del MACBA (veure entrada el punk al macba), avui m'agradaria compartir amb tu un article publicat en 2014 per Javier YanesEl punk no ha muerto, está en la ciencia. Just deixa'm dir que Yanes va passar el seu doctorat en Ciencias, Bioquímica y Biología Molecular, amb un sobresaliente cum laude a la Universidad Autónoma de Madrid.

Probablement va estudiar per sobre de les seves possibilitats, el que explica que es guanyi la vida com a periodista científic free lance a 20 Minutos, Huffington Post, El Español i BBVA OpenMind, entre altres coses. Per motius que segurament comprendràs, només el segueixo a la versió en espanyol del Huffington Post.
“Pienso que la ciencia encaja bien con el punk” (...) “Veo paralelismos en lo que se refiere a la creatividad, el aspecto DIY [siglas en inglés de Do It Yourself, hazlo tú mismo] y la capacidad de cuestionar las cosas, al menos en el tipo de ciencia que me interesa” (...) “Es la naturaleza visceral del punk, la euforia pura que provoca la música. Cuando hago un descubrimiento en el laboratorio, me siento de la misma manera. Es la capacidad de ambos de inspirar y de excitar”.
L'autor d'aquests comentaris és Milo Aukerman, antic vocalista de Descendents i actualment investigador bioquímic a la multinacional DuPont. Yanes, que no va tenir  la sort de tocar a una banda punk als USA per trobar feina del mateix, aprofita aquests comentaris per presentar-nos membres d'altres bandes punk que també es dediquen a la ciència. Com Dexter Holland, cantant i guitarrista de The Offspring i, accessòriament, el doctor en biologia molecular que el 2013 va signar el seu primer treball de recerca a la revista PLOS One amb un article en el que se identifiquen diverses seqüències genòmiques que es podrien utilitzar per a contrarestar la resposta defensiva d'una cèl·lula infectada pel VIH (el virus del sida). O com Greg Graffin, vocalista de Bad Religion, autor del llibre: Anarchy Evolution: Faith, Science, and Bad Religion in a World Without God (veure entrevista de la NPR), doctor en zoologia per la Universitat de Cornell (Ithaca, NY) i professor en aquesta universitat i també a la de Califòrnia (UCLA): "Pienso que el punk es una actitud y un modo de vida que desafía a la autoridad de la misma manera que la nueva ciencia desafía a la antigua”.  Yanes afegeix que:
La relación entre biología y punk surgió a principios de este siglo como un movimiento de ciencia ciudadana basado en la filosofía del DIY [siglas en inglés de Do It Yourself, hazlo tú mismo]. Su campo principal es la biología sintética; su material de experimentación, el ADN; y sus principios, la disidencia del oficialismo científico y el acceso libre a la información. Esta corriente suele conocerse con los nombres de Biohacking, DIYbio o Biopunk. Al mismo tiempo, esta tendencia ha inspirado un magma cultural e intelectual que a menudo se manifiesta a través de la ciencia ficción, lo que ha llevado a etiquetar como punk la ciencia fronteriza y a menudo imposible que anima muchas obras de este género.
Yanes també ens presenta el fenomen de la Arqueologia Punk, de la que Andrew Reinhard és pioner i coeditor del llibre: Punk Archaeology. Un manual que serveix com "anti-manifiest" d'aquest "moviment irreverent i irrellevant". Un llibre creat a partir d'una recopilació d'articles de blogs, assaigs i conferències i que va començar a gestar-se arrel de l'acte fundacional del moviment, que va tenir lloc a un bar el 2 de febrer de 2013. El llibre es va publicar el 2014 i el pots descarregar gratuïtament, entre altres llocs, en aquest enllaç.

dimecres, 10 de febrer del 2016

punk equatorià: el moviment punk a Guayaquil

Aquells que dos cops per any es passen per una coneguda cadena de tendes d'artesania andina i aquells que tenen una senyora de neteja equatoriana, segur que ja ho saben. Però, pels que no ho saben, val la pena mirar-se aquest reportatge de Canal Sur: Movimiento Punk en Ecuador per realitzar la importància d'aquest moviment en aquell país. I si a Quito, la capital, el moviment és important, enllà on és veritablement fort és a Guayaquil: El movimiento punk en Guayaquil.

Sobre les bandes ... escriu: punk ecuatoriano a la barra de recerca de youtube, i escolleix la que't faci més ràbia. Notoken, Los Descontrolados, La Mamá De Sánchez, Ratas, Esputo Catatónico, Tony Montana,  i un munt d'altres. ... Jo m'he quedat avui amb un tema de Las Acid@s que adoro: Me das asco.



dimarts, 9 de febrer del 2016

punk veneçolà: reciclaje

No he escoltat enlloc que els representants de la nova esquerra del nostre país anessin a Veneçuela a escoltar els seus concerts. Tampoc he llegit enlloc que Chaves o Maduro ho hagin fet mai. Sigui com sigui, Reciclaje és un grup veneçolà que m'agrada molt escoltar, segurament perquè me recorden a un grup que segur que et diu alguna cosa.





dilluns, 8 de febrer del 2016

punk colombià: polikarpa y sus viciosas



Mai no he entès massa bé perquè les bandes punk que més coses tenen a dir, ho expressen d'una manera tant difícil de comprendre. Es també el cas d'aquesta banda colombiana: polikarpa y sus viciosas, amb un ritme endiablat i unes lletres en acer que ... hom ha de fer un esforç considerable per entendre. En aquesta entrevista amb Andrea Restrepo (guitarra i líder), Paola Loaiza (bateria, veu líder), Sandra Rojas (baix, veu líder), se'ls entén tot!

diumenge, 7 de febrer del 2016

punk colombià: i.r.a.



L'arrogància colonial d'aquest país ens ha presentat sempre una visió monolítica de l'Amèrica llatina en la que pensar, per exemple, que a Colòmbia poden haver bones bandes de punk, és inimaginable. I ja no parlem si venen de ciutats com Medellín ... Què tal doncs si avui escoltem una de les bandes colombianes més antigues: I.R.A.?

dissabte, 6 de febrer del 2016

el punk al macba

Barcelona 2016, reciclant el que va
ser moda el 2013 al MET de Nova York
El passat 25 de Gener a La Vanguardia publicaven un article que posa de manifest quina és la plaça que ocupa la ciutat en el món cultural de la península. L'article es presentava així: Primavera punk en el Macba. El museo abre sus puertas a la música popular con una exposición que rastrea las huellas del movimiento en el arte. El Macba viurà la seva primavera més punk. L'exposició Punk, els seus rastres en l'art contemporani, una de les exposicions més celebrades de la passada temporada del Centro de Arte Dos de Mayo (CA2M) a Madrid i actualment en cartell al Artium de Vitòria, que recalarà al museu barceloní el proper mes de maig.

Francament, la manca d'idees de la burgesia cultural de la ciutat és patètica. Intentar recuperar 40 anys més tard una cultura urbana que es va presentar a la fi del 70's del segle passat amb el lema de 'No Future' ... Però com vivim en una època on es glorifica tot el que té a veure amb el reciclatge, imagino que hem de saludar la gran capacitat d'iniciativa de la penya del Barcelona Museum of Contemporary Art (MACBA).

Ara bé, la sola idea de haver d'aguantar els monòlegs erudits i ditiràmbics de conferenciants i periodistes després de passar pel vernissage de l'exposició fa francament por. No sé si hom podria amortir l'efecte demanant-lis que, si no han de dir res de nou en relació amb tot el que ja s'ha dit des del 2012, poden seguir menjant canapés i no sentir-se obligats a donar la brasa. Estava pensant en articles publicats a les pàgines de El País l'any 2012: El punk entra en el Metropolitan Museum de Nueva York (MET). o de El Mundo l'any 2013: Exposiciones y colecciones resucitan referentes estéticos de los 70.

Però tinc el sentiment que algun conferenciant no es podrà resistir a recuperar un vell article publicat a la versió espanyola de Vogue: Una historia del punk (y la moda) i presentar com a nou que, en 2010, Christophe Decarnin, dissenyador de Balmain, va presentar la primera col·lecció de moda inspirada en el punk. Amb samarretes trencades a 2.000 €, i caçadores a 20.000 €. Els vells tòpics de sempre per decorar les seves historietes i presentant-nos el punk com un moviment recuperat, que va nàixer i morir als 70's. I menys mal que segur que ningú es passarà pel wikipèdia per completar la brasa amb la del punk cristià, promocionat per les esglésies protestants d'origen americà i del que pots trobar tots els temes que vulguis a youtube.

Just per emprenyar, aquesta setmana passaré alguns temes pel GS en els que podràs veure quelcom que ja saps: que el punk no ha mort. I quelcom que potser alguns saben menys: que segueix viu fins i tot als llocs on hom menys s'ho espera!

dijous, 4 de febrer del 2016

non aspettarti nessuna risposta, oltre la tua!



En plena crisis política y de valores, Enrico Oliveri, secretario general del principal partido de la oposición italiana, decide desaparecer. Su desesperado asistente, para salir del apuro y al borde de perder la credibilidad, decide sustituirlo por su hermano gemelo, un filósofo bipolar recién salido del psiquiátrico. Una auténtica locura que se tornará acierto cuando el electorado vuelva a ver en Enrico una opción real. Todo ello se deberá a un lenguaje distinto e irónico, que pondrá nuevamente al ficticio Enrico en la cresta de la ola. labutaca.net, Viva la Libertà! (2013)

A continuació una escena brutal on Toni Servillo recita un poema de Bertolt Brecht: An Den Schwankenden (1933)

dimecres, 3 de febrer del 2016

the hillbilly moon explosion

The Hillbilly Moon Explosion, una banda inclassificable que està basada a Zürich. Ja me diràs que't semblen. Més infos sobre la banda a Last.fm, Blank TV ... o, naturalment, a la pàgina de la banda.


Aqui dalt un vídeo del meeting anual de psycobilly a Pineda de Mar el 2013. Pots veure la versió sòbria també amb Sparky, del grup gal·lès Demented Are Go.


Aqui amb la increïble Arielle Dombasle ...