dilluns, 15 de febrer del 2016

la brasa strikes again

'jo vaig dir-li a Colon on trobar Amèrica'
El fèiem a Jan Mayen. Però els habitants de l'illa li van pagar un bitllet d'avió perquè tornés a casa el més ràpidament possible: per raons humanitàries, van dir, sense precisar quines. Doncs res, que ha tornat i no deixa de donar la brasa sortint a la TV (ja sabeu quina) inaugurant tot el que s'hagi d'inaugurar i donant la seva opinió en plan: m'agrada que'm faci aquesta pregunta.

Nosaltres estem angoixats perquè sabem per fonts indignes que Artur Mas ha contactat en Sinfu per demanar-li que li faci una entrevista informal per publicar-la al GS. Hem volgut confirmar-ho, però en Sinfu, que ara es pren pel David Fernández de la CUP, ens respon amb aquesta paraula: Speculum. Diuen que és molt més fàcil de des-codificar que Indesinenter, però la veritat és que no arribem a traure l'aigua clara.

En fi que, guanyats per la desesperació, havíem pensat en fer una vaga de fam a l'Escola Pia del carrer Diputació de BCN. Però finalment hem decidit fer-la a les Escoles Píes del carrer Balmes, que és on, segons Vanity Fair, Artur Mas va a missa dominical. Més que res, per intentar fer comprendre a Artur Mas que si en Joseph Ratzinger que, com el seu predecessor, tenia línia directa amb Déu, s'ha pogut eclipsar i deixar en pau al Papa Francesc, ell també podria buscar-se la vida amb els seus  amics i deixar en pau la penya del GS. I ja que hi som, pel mateix preu, deixar de donar la brasa per TV (ja sabeu quina, tot i que no és la única TV on dona la brasa).

I pel que fa al Sinfu, intentarem fer-li comprendre que si un individu com en Josep Rull ha arribat a ser conseller de la Xene, malgrat els seus handicaps en competències socials i professionals, no hauria de desesperar en poder arribar a la més alta magistratura de la futura república.