diumenge, 19 de setembre del 2010

es recompensarà a qui els trobi ...

La United States Marshals Service (USMS) i l'ASU Museum of Anthropology de l'Universitat d'Arizona estan buscant activament aquests dos individus als que no han dubtat de catalogar de perillosos. En llur comunicat informen de que no us deixeu engatusar en cap moment si us inviten a un cafè. No el pagaran mai i seguiran invertint els diners vergonyosament estalviats en activitats relacionades amb l'hampa i el crim organitzat, sota una de les nombroses tapaderes que'ls facilitaran en Vito Genovese, el seu Consegliere o qualsevol de les unitats especials a la seva disposició. 

15 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Per cert que, si algú té previst de contactar en Consegliere, sabeu que aquesta setmana té sessió de pomada amb el Dr. Jorge Rabassa, d'Ushuaia. I en no res, les Jornades de Recerca i Desenvolupament de la Vall Ferrera. La modèstia del Consegliere ha fet que ell no intervingui directament en cap ponència, però sembla que hi ha un munt de discussions privades on els alcaldes hauran d'explicar-li quatre coses sobre la contractació de la cosa publica sense passar pel sindicat d'en Vito. Sang i fetge a la Farrera, companys!

Israel Hands ha dit...

A mí no cal que els Marshalls em diguin que aquests tios són extremadament perillosos,sobre tot el de l´esquerra.El dia que em va preguntar què posava a la pàgina 256 del llibre d´en Hagett,ja vaig veure que l´home no estava gens afinat i que era millor no posar-lo nerviós i seguir-li la corrent.

Israel Hands ha dit...

I m´estranya molt que el Doc no estigui prparant la direcció d´alguna tesi sobre Demografia vist qel que corre per aquell cony de Departament.

sinfu ha dit...

ja ho deia aquell, "dime con quien vas y te diré con quien te acostarás..." mira que l'hi havíem dit de vegades, però ell segueix amb aquestes companyies i ara em sembla que ja és tard.

Roy Batty ha dit...

Que Santa Llúcia et conservi la vista i San Dalio l'enteniment. Me sembla que no ho has enganxat, oi?

sinfu ha dit...

ara si que no sé de què em parles...

Roy Batty ha dit...

Hòstia, si! Les camises! Se m'havien oblidat. Mare de 10!!! I el pa bimbo i el paté La Piara que portava per no gastar menjant a cap lloc ... Clar, ell ara treballa per la Xene i nosaltres no som més que catalans universals.

sinfu ha dit...

Ja ho veus, és català tot aquell que treballa a la xene?
Per cert ja som el número 2 a catalans universals google images!!!

sinfu ha dit...

jo proposo un altre recompensa, qui trobi al Alí el Moro a la xarxa (imatges) té unes pintes pagades,,,per cert, avui és el sant del sr Artur Guinness, slainte!!!

Roy Batty ha dit...

Si, tu. Els numero 2. Ja som més importants que l'Espriu. Qui ho anava a dir. Clar que lo del Dyango ...

Roy Batty ha dit...

Vas de xulo, hein? Doncs jo li pago una fondue, ala!

Roy Batty ha dit...

Jo, no sé vosaltres. Però es que cada cop que veig la cara d'en Maguila m'agafa la risa tonta.

Israel Hands ha dit...

És que no hi ha per a menys.I en Woody Allen sense ulleres...a quina perruqueria deu anar?.Amb en Maguila deixem-ho anar això de la perruqueria...

Roy Batty ha dit...

A més que, i ho dic amb el màxim respecte, perquè finalment és una persona humana ... cada vegada que veig la cara que fa en Dino en aquesta foto, me ve a la memòria el gag aquell de Martes y 13

Roy Batty ha dit...

Si lo sé, me vengo!