diumenge, 20 de març del 2011

el pitjor que't pot dir una dona ...

  I el pitjor que tu pots respondre-li ...









10 comentaris:

sinfu ha dit...

Això és el que et va passar amb la Chaning, no? jo pensava que ja ho havies superat, però ja ho saps, ens ho pots explicar, que t'ajudarem!

Roy Batty ha dit...

Home. Superat, superat ... el que es diu superat, doncs no. Vull dir que, lo de que marxessis amb ella a Acapulco, i me deixéssis facturat el gos, és d'una cara que pa què ...

Roy Batty ha dit...

Sinfu. Que m'acabo d'assabentar. Que no estiguis tant trist, home. Que ja veuràs com torna! Ara bé, mentre no ho fa, escoltem aquesta penya.

sinfu ha dit...

Acapulco? però si vam rebre una postal vostre desde Vancouver...o era Bangkok?
ara que aquestos nanos són bons...

Roy Batty ha dit...

Vancouver...Bangkok? No sé, jo l'única foto que he vist és una on tu sorties amb abarques bevent-te una San Miguel amb el sogre a Isona.

sinfu ha dit...

És clar, era el dia que et vaig acompanyar a Isona per que et feia por anar sol a conèixer la família de la Mary Igor...i a la foto el pobre home em preguntava si eras un bon partit o no, i jo com que som amics li vaig dir que si...

Roy Batty ha dit...

Gràcies, Sinfu. Ets un amic. Deu sap el que li diries perquè, al final, a qui volia encolomar-me era al seu fill. Menys mal que vaig dir-li que jo era heterosexual i que, per col·locar el seu fill, millor que contactés un altre i li vaig donar el phone d'en Long John.

Roy Batty ha dit...

Per cert, Sinfu. El teu ordinador és un Apple, oi? Espero que't vagi d'allò més bé i que t'hagi resoolt tots els problemes.

sinfu ha dit...

sempre estàs parlant de mariconades...en Long John fa més temps que jo que utilitza apple i mai no s'ha queixat!

Roy Batty ha dit...

Què vols que es queixi sinó es passa mai per aquí? En fi, com en Hands, en Doc, en Rivers ... Hi ha qui es pentinava com ells, però tu i jo som ja els darrers mohicans, Sinfu!