dimecres, 2 de març del 2011

Què passa companys ?

Les eleccions a Irlanda i el nou Deputy al que'n Sinfu li haurà de donar la vara amb els seus problemes per veure la tele. La vida a la Grande Dumont d'en Rivers, al que se suposa petant-se la pasta indecentment a Monte Carlo. En Long John, sempre tant oportunista, que es fica a fer política al costat d'en Laporta, En Ibn Nodoyuna que ara es dedica a buscar testimonis sedimentaris al desert de Líbia i ha liat una de Cal Deu quan van dir-li que no era conill el que s'estava menjant ... i mireu com està acabant la cosa! L'Orlando que va acabar a comissaria per haver agredit salvatgement un comercial de Mahou que va osar entrar al pub.  I per acabar d'arrodonir-ho, the last but not least, l'aniversari d'en Hands i ningú li diu res!  I aquest silenci de crisantems, que dona ganes de dir allò de: Si te vas y me dejas, dime adios con las orejas!  Què és això companys? Va, no me doneu un disgust i torneu a aparèixer en aquesta pàgina que tant estimeu i a la que tant deveu.

17 comentaris:

sinfu ha dit...

òstia Hands! Happy birthday!!! et juro que m'ho havia mirat a l'agenda del Roy la setmana passada però és que de vegades ja se sap, tenim tantes coses al cap...

sinfu ha dit...

No, si ja sabia jo que això del Gadafi era obra d'un personatge del dept de Geografia de la UAB, sobre tot després de veure aquel pòster on dèien "fes-te geògraf" amb una afotu del desert....mira que li vam dir, que anés a la Patagonia, als Alps, al Delta de l'Ebre o fins i tot al Figaró a buscar testimonis, però pel que sembla, les males companyies i les males lectures proporcionades per messieur le Toloriu, (no sé que d'un llibre verd) l'han portat pel mal camí...en el nom d'Alah, torna a casa!

sinfu ha dit...

Del Rivers, ja se sap, des de que va conèixer els prínceps a la Garrotxa i el van fer Marqués de la Castanya...

sinfu ha dit...

Amb en Long John no t'hi fiquis, que el pobre no està passant un bon moment... ell només feia de figurant als Pastorets per fer uns calerons (es veu que la cosa estava apurada i no tenia ni per tabac) a la penya merengue del seu barri (les coses que s'arriben a fer per calers) quan en Laporta el va veure amb la barretina durant una pausa, quan el pobre nano va aprofitar per anar a la bodega de la cantonada per comprar un paquet de Rex i trucar la dona per que li deixés el sopar al microones...i com que els dels merengues l'han vist al l'altre menda ara no li paguen ni el finiquitu i li volen fer pagar la barretina!

Israel Hands ha dit...

Una mica amb retard,però ja toro ha ser per aquí.És que era de vacances i l´adsl encara no ha arribat a casa,així que m´ha costat el meu trobar un moment lliure al pc.En fi,que gràcies per felicitar-me l´aniversari i haurem d´anar pensant en fer una agenda del gs per a tots.

Pierre Nodoyuna ha dit...

D'acord, Israel, prenc nota de l'encàrrec. Jo m'afegeixo a les felicitacions, només faltaria!
Ara el que m'agradaria saber és què feia el Sinfu entre la 1:40:00 i la 1:57:00, a part d'anar afegint llenya al foc...

sinfu ha dit...

Home Pierre, per començar no sé si saps que aquí anem amb un hora menys com a les Canàries, tot i que el blog està sotmés a l'hora peninsular i helvètica... i què feia? havia estat preparant una classe que tenia aquest matí, i vaig aprofitar per pasar-me pel GS. En tens prou?

sinfu ha dit...

Hands...has estat torejant? ho dic perque com dius que "ja toro a ser per aquí"...

sinfu ha dit...

Ara Roy diguens la veritat...ja has signat el contracte de representació de la Mou a Suïssa?

Roy Batty ha dit...

Finalment, me sembla que si no l'hi volem buscar problemes a en Doc, no hauríem de parlar ni de desiertos remotos ni de montañas lejanas. D'en Kadhafi tampoc sé si hauríem de parlar massa sinó li volem complicar la vida a en Long John. Lo del Marquès de la Castanya ... res a veure amb aquesta, oi? I sobre el contracte de distribució de la Mou ... tio, és que me sembla que, fora de Grècia ... Ara bé, anant a l'essencial, deixa'm dir-te que estic d'acord amb en Doc i que faries millor en confessar quina animalada li has fet a la dona per dormir al sofà i connectar-te a aquestes hores ...

Roy Batty ha dit...

Jo no sé vosaltres, però jo, cada cop que veig la foto d'en Long John amb la barretina ... No sé, no l'hi veieu un aire de Max Eisenhardt (Professor Magneto) en versió Xmen: Catalan Origins?

Israel Hands ha dit...

Home ,doncs sí que té un aire.Si no fos per què és del Madrit...

Roy Batty ha dit...

Anda! El Professor Magneto és del Madrit????

Roy Batty ha dit...

De totes maneres, no ens ho hem de prendre malament si tenim en compte certes teories ...

Roy Batty ha dit...

Per cert, que ahir va ser l'aniversari de na Raquel (13 anys!) i ningú ha felicitat en aquest bloc al Professor Magneto amb barretina (gràcies pels comentaris sobre l'agenda de Google). FELICITATS RAQUEL !!!! I també als teus pares que, per una vegada, van fer una super feina.

sinfu ha dit...

Qui és el Magneto aquest?

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu. Es el lider dels mutants dels X-Men que està per la confrontació amb els humans.